Als u de werkplaats van PECO binnenloopt treft u serviceadviseur Renée Broekhof achter de balie.
Als u de werkplaats van PECO binnenloopt treft u serviceadviseur Renée Broekhof achter de balie. Rob Proost

Voordelig winterklaar? Naar PECO in Zeist-west!

10 december 2022 om 13:04 Zakelijk

ZEIST De deur is dicht, maar autobedrijf PECO aan de Kwikstaartlaan 38 in Zeist is wel degelijk open. ,,We gebruiken zo min mogelijk energie,’’ vertelt eigenaar Peter Cortel. De eigenaar van het eerste duurzame autobedrijf van Zeist is vrolijk, want hij heeft een nieuwe medewerker aangenomen. Serviceadviseur Renée Broekhof werkt sinds 1 november van dit jaar bij het universele garagebedrijf.

VIA DE KRANT Peter: ,,De ouders van Renée hadden in de krant gelezen dat ik op zoek was naar personeel. Ze wezen haar op de vacature. Die is haar op het lijf geschreven! Best bijzonder: wij schakelen de socials in als we personeel zoeken en vinden uiteindelijk iemand via de krant.’’

ONDERHOUDSBEURTJE ,,Ik houd enorm van auto’s en sleutel graag. Een normaal onderhoudsbeurtje lukt me wel’’, vertelt Renée die na acht jaar ervaring als serviceadviseur en verkoper bij een dealer blij is met de vrijheid en afwisseling in werkzaamheden die het autobedrijf van Peter Cortel haar biedt. ,,Hier doe ik veel verschillende dingen. Offertes maken, onderdelen bestellen, Peter ondersteunen bij zijn werkzaamheden op de computer. Het is elke dag anders. Het leukste van mijn werk vind ik de omgang met de klanten en de diversiteit van de werkzaamheden’’, zegt Renée. Als u de werkplaats binnenloopt, treft u haar aan achter de balie.

WINTERBEURT Even binnenlopen bij PECO voor een wintercheck kan trouwens een mooi verschil maken op uw brandstofrekening. ,,In het kader van duurzaamheid moet je zorgen dat je bandenspanning in orde is. De spanning van de winterband is iets hoger dan van de zomerband. Bij een optimale bandenspanning is het brandstofverbruik lager en slijt het rubber veel minder snel. Bovendien heb je meer grip op de weg.’’

RUITENWISSERS ,,Om de ruiten te ontwasemen moet de airco in orde zijn en goed worden gebruikt. Onderhoud is ook het behoud van een goed werkend systeem.’’ ,,Zorg ervoor dat je ruitenwissers in orde zijn, zeker als de zon ‘s winters laag staat zijn goede ruitenwissers enorm belangrijk.’’

VORST BEVEILIGD Bij de wintercheck zorgen de monteurs ervoor dat de auto klaar is voor de winter. De deurrubbers zijn behandeld tegen vastvriezen. Er zit meer antivries het ruitensproeierreservoir en het koelsyteem is voldoende tegen de vorst beveiligd ,,Natuurlijk ontvetten we de voorruit ook. Dat kan iedereen zelf doen, maar de meeste mensen vergeten om dat regelmatig even te doen’’, lacht Peter. Hij helpt u en uw auto graag veilig de winter door!

AUTOBEDRIJF PECO PECO is een transparant en servicegericht garagebedrijf. U en uw auto staan centraal. PECO is pas tevreden als u dat ook bent. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim dertig jaar en is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een autobedrijf met drie gekwalificeerde monteurs.

APK, ONDERHOUD EN REPARATIE

PECO staat garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Uw auto is in goede handen. Autobedrijf PECO is NEN 9140 gecertificeerd. Door deze certificering kunnen de medewerkers veilig werken aan e-voertuigen. U kunt dan ook met een gerust hart uw elektrische auto ter reparatie aanbieden.
Ook voor de APK kunt u bij PECO terecht.

KENTEKENLOKET Het is bij Autobedrijf PECO mogelijk om uw auto, caravan, aanhanger of brommer bij aankoop te laten overschrijven.

DUURZAAM BEDRIJF De Gemeente Zeist roept ieder jaar één bedrijf uit tot het duurzaamste van Zeist. PECO had de eer om het eerste bedrijf te zijn dat deze titel kreeg.

Autobedrijf PECO

Kwikstaartlaan 38

3704 GS ZEIST

Telefoon: 030-6950258
E-mail: auto@peco.nl

Website: www.peco.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie