Christel en Jan van de Pol.
Christel en Jan van de Pol.

Genieten van buiten begint bij Van de Pol Meubelen

9 april 2023 om 16:25 Zakelijk

BILTHOVEN De eerste verdieping van Woonwinkel Van de Pol aan de Nachtegaallaan 1 in Bilthoven is helemaal klaar voor het komende buitenseizoen. In de verrassend grote zaak staan de mooiste tuinmeubelen opgesteld, compleet met prachtige parasols en vazen vol zomerbloemen die je amper van echt kunt onderscheiden.


,,Gezellig. We zijn er zo aan toe na zo’n nat voorjaar,’’ vertelt Christel van de Pol. Zij runt de meubelzaak samen met haar man Jan en interieurspecialist Pieter Jan. Jan is de zaak begonnen samen met zijn vader in het jaar 2000.

BINNEN- EN BUITEMEUBELEN 

Van de Pol Meubelen is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met stijlvolle binnen- en buitenmeubelen. Naast de hoofdvestiging aan de Nachtegaallaan hebben zij nog een meubelwinkel aan de woonboulevard in Utrecht, gerund door Martin. 

VAKANTIEGEVOEL

,,In deze tijd van het jaar ligt onze focus vooral op de tuinmeubelen’’, vertelt Christel en loopt de trap op. Het lijkt wel vakantie op de eerste verdieping. Lekker relaxen op een van de mooie loungesets, samen eten aan een buitentafel onder een zwevende parasol. Hier vind je alles om optimaal te genieten van buiten. Van tuintafels, tuinstoelen, ligbedden en tuinbanken tot complete loungesets staan opgesteld op de verrassend ruime etage.

VERHUISD 

Voorheen vond de verkoop van tuinmeubelen vooral plaats in de tweede winkel in Bilthoven, aan de Rembrandtlaan 40. De afdeling tuinmeubelen is verplaatst naar de eerste etage van de zaak aan de Nachtegaallaan. Op de begane grond vind je alle binnenmeubelen. In de showroom op de eerste etage vind je vrijwel de hele collectie van AppleBee, een Nederlands merk dat degelijkheid combineert met comfort en een luxueuze uitstraling. Ook kun je de tuinmeubelen van Yoi ervaren; Europees comfort met een vleugje oosterse mystiek. 

Woonwinkel zondag in april en mei extra open

,,Wij doen onze eigen inkoop. Hiervoor bezoeken we beurzen in Nederland en België. We kiezen voor kwaliteit. Onze tuinmeubelen zijn sterk, onderhoudsvrij, weerbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Bij steeds meer loungesets en tuinsets geldt dat zelfs voor de kussens, al zou ik je wel aanraden om ze ‘s winters binnen te halen.’’ 

EEN TIP

Een tip voor iedereen met kleine kinderen, kleinkinderen of huisdieren; de hoezen van de Bee Wett kussens van AppleBee zijn afritsbaar en machinewasbaar. Zo blijft je kostbare tuinmeubilair jarenlang in perfecte conditie. Met de warme zomers van de afgelopen jaren zijn de luxe parasols en parasolvoeten een welkome aanvulling op uw tuinmeubilair. Deze zijn uit voorraad leverbaar in verschillende maten, zowel rond als vierkant.

OUTLET

Op de Rembrandtlaan 40 is nu de outlet gevestigd waar je twee middagen per week terecht kunt voor binnen- en buitenmeubelen. Hier vind je afgeprijsde showroommodellen en B-keus tuinmeubelen. Op dinsdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur ben je hier van harte welkom. 

OPENINGSTIJDEN

Van de Pol Meubelen is open op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op maandag is de winkel dicht. Door het jaar heen is meubelwinkel Van de Pol elke eerste zondagmiddag van de maand open van 12.00 tot 17.00 uur, maar in de maanden april en mei kun je er elke zondagmiddag terecht.

De klantenservice is bereikbaar op: 030 - 2291180 en per e-mail: info@vandepolmeubelen.nl
Zie: www.vandepolmeubelen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie