Johan Bulsink. Om het hoofdkussen dat hij laat zien zit een sloop uit de nieuwe collectie voor voorjaar en zomer.
Johan Bulsink. Om het hoofdkussen dat hij laat zien zit een sloop uit de nieuwe collectie voor voorjaar en zomer. (c)

Perfect slapen? Ballast bed & textiel biedt persoonlijke aandacht voor de beste nachtrust

14 april 2023 om 14:06 Zakelijk

ZEIST Om echt uitgerust aan je dag te beginnen is het belangrijk dat je goed slaapt. En daarvoor heb je een comfortabel bed nodig: een goed matras dat niet te hard of te zacht is, een kussen dat voldoende ondersteuning biedt en beddengoed waaronder je heerlijk kunt wegdromen. 

Voor de een zal dat een dekbed zijn, gevuld met Texeler wol, voor de ander een donzen dekbed of een synthetisch exemplaar. 

DESKUNDIG

Johan Bulsink weet er alles van. Hij is al 36 jaar verantwoordelijk voor Ballast bed & textiel aan de Middellaan in Zeist. Hij neemt graag alle tijd om met u een comfortabele slaapoplossing te vinden die ook nog past in uw interieur.

CONSUMENTENBOND

Ballast is dealer van Avek, een Nederlands kwaliteitslabel dat sinds 1927 bestaat en bij recent vergelijkend warenonderzoek door de Consumentenbond al vier keer als ‘Beste uit de test’ kwam. ,,De bedden van Avek hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.’’ 

DEGELIJKE BDDEN

Ook een bekende, Duitse fabrikant van degelijke bedden levert eenpersoons-, tweepersoons en seniorenbedden aan Ballast. ,,Deze bedden worden speciaal op maat gemaakt. Extra lang, juist korter, of met ingebouwde hoog-laagunit? Het is allemaal mogelijk.’’ Enthousiast vertelt Bulsink verder: ,,Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je een aangepast bed nodig hebt. Zo heb ik recent een bed bij een klant neergezet met aan één kant een aangepaste hoog-laagunit. Je ziet het niet, maar het kan allemaal. Ook bij bestaande tweepersoonsbedden is het mogelijk om een lattenbodem te vervangen door een inleg-unit.’’ Op die manier voldoet een bed bijvoorbeeld aan de eisen die thuiszorg stelt, maar blijft je slaapkamer een gezellig ingerichte ruimte.

WATERDICHT EN ANTI-ALLERGEEN

Goed om te weten voor wie het nodig heeft: Ballast levert ook waterdichte en anti-allergene moltons en slopen.

KOM KIJKEN!

Naast lattenbodems levert Ballast bedspiralen in vlakke, hand-verstelbare en elektrische uitvoeringen in alle gangbare bedmaten. ,,Het beste is als mensen even komen kijken. Er is zoveel mogelijk. In een persoonlijk gesprek komen we dan uit bij de oplossing die optimaal slaapcomfort biedt.’’

RUIME KEUZE

De matras is een hoofdstuk apart, weet Bulsink. ,,Een matras is gemiddeld na tien jaar aan vervanging toe. Lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur zijn belangrijke criteria bij aanschaf van een nieuw exemplaar. Hoofdkussens vind je hier in 54 variëteiten, van licht tot heel zwaar dons en syntetisch. Silvana support is een merk waar veel vraag naar is. En dan is er het bedtextiel.’’

BEDTEXTIEL

Wat dekbedden van Nederlands fabrikaat betreft heb je ruime keus in bekende merken als Duckydons Silvana en de authentieke, originele Texeler, met niet-ontvette wol zodat veerkracht en isololatiewaarde behouden zijn. 

TWINTIG KLEUREN

De collectie bedtextiel van Ballast is onovertroffen. Hoeslakens van velours, jersey, katoen of flanel. De katoenen hoeslakens zijn verkrijgbaar in vijftien maten, in twintig verschillende kleuren. Echt áf is de slaapkamer pas met een mooie dekbedhoes. Naast de standaard zestien kleuren effen hoezen is de nieuwe collectie binnen. Essenza, Beddinghouse en Hecket & Lane presenteren een kleurrijke zomercollectie met bloemrijke dessins. ,,En natuurlijk vind je ook hier ‘Het meisje met de parel’ van Vermeer’’, wijst Bulsink een populair kussensloop aan. ,,Je vindt haar ook op een dekbed.’’

PERSOONLIJK ADVIES

Vanzelfsprekend installeert Ballast bedden, bodems en matrassen bij u thuis in de slaapkamer en zorgt desgewenst voor het afvoeren van het oude bed. ,,Alleen op die manier houd je het zo lang vol in deze branche,’’ weet Bulsink. Voor een écht persoonlijk slaapadvies bent u welkom in de ruime en lichte beddenspeciaalzaak. 

GEMAKKELIJK PARKEREN

De auto parkeert u gemakkelijk en vlakbij in de garage op de hoek Middellaan/Antonlaan in Zeist. Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.


Ballast bed & textiel

Middellaan 3, 3701 VA, Zeist

030 69 13 747

zeist@perfectslapen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie