Afbeelding
Arma Kremers

Nieuw bij Huidzorg Houten: orthomoleculaire therapie

28 juni 2023 om 16:00 Zakelijk

HOUTEN Vanaf juli biedt Huidzorg Houten een nieuwe therapie aan: orthomoleculaire therapie! Door huidbehandelingen te combineren met orthomoleculaire therapie kunnen we de oorzaak van huidklachten nóg beter aanpakken en daarmee onze cliënten nóg beter helpen. Er zijn ontzettend veel (huid)klachten waarbij het belangrijk is om goed te kijken naar leefstijl en voeding. Om deze reden hebben we orthomoleculaire therapie toegevoegd aan ons behandelaanbod: het creëren van gezondheid van binnen én van buiten.

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

Orthomoleculair betekent het optimaliseren van moleculen in het lichaam. Door middel van eet- en leefstijlveranderingen en aanvullende supplementen wordt de concentratie voedingsstoffen, zoals vitamines, eiwitten, vetten en mineralen in het lichaam geoptimaliseerd. Dit helpt het lichaam makkelijker herstellen van (huid)klachten of andere storende symptomen.

HOE WERKT HET?

Een traject begint altijd met een intake. De orthomoleculair huidtherapeut gaat samen met de cliënt op zoek naar de disbalans in het lichaam. Wanneer nodig wordt een bloed en/of ontlasting test gedaan. Nadat de oorzaak is achterhaald, wordt een persoonlijk voeding- en leefstijlplan met een supplementen advies samengesteld.

VOORDELEN VAN ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

Door voeding en de bijbehorende vitamines en mineralen te optimaliseren, kunnen verschillende positieve effecten worden ervaren, zoals:

▪ Vermindering van huidklachten door verminderde ontstekingsreacties in het lichaam

▪ Verbetering van de weerstand

▪ Meer energie en verbetering van de conditie

▪ Betere stressbestendigheid

▪ Verlichting van klachten bij een chronische aandoening

▪ Betere hormoonbalans

WANNEER PASSEN WE ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE TOE?

Orthomoleculaire therapie is eigenlijk een aanrader voor iedereen! Vooral wanneer u last heeft van chronische huidaandoeningen zoals (hormonale) acne, rosacea, eczeem en psoriasis kan orthomoleculaire therapie een goede interventie zijn naast de reguliere behandelingen bij de huidtherapeut. Maar wilt u graag werken aan een optimale gezondheid? Ook dan kunt u terecht bij een orthomoleculair huidtherapeut voor een op maat gemaakt behandelplan!

KLANTERVARING

,,Tijdens mijn orthomoleculair traject bij Huidzorg Houten heb ik ontzettend veel over mijn lichaam mogen leren. De therapie bestond uit een combinatie van hoogwaardige supplementen, dieetaanpassingen en levensstijlaanbevelingen, die ik allemaal eenvoudig kon integreren in mijn dagelijkse routine. De expertise en professionaliteit van de orthomoleculair huidtherapeuten is uitstekend. Ze hebben ontzettend veel kennis van het menselijk lichaam en voeding. Ook doen ze er alles aan om je het gevoel te geven dat je gesteund wordt - ik kijk altijd uit naar onze afspraken! Ik kan niet genoeg benadrukken welke positieve invloed orthomoleculaire therapie heeft gehad op mijn algehele welzijn. Het heeft geholpen mijn symptomen te verlichten, mijn energieniveau te verhogen en mijn vitaliteit te herstellen.”

Wij bieden nu tijdelijk een orthomoleculair traject aan voor €999,- i.p.v. €1.299! Het traject duurt vijf maanden en bestaat uit:

▪ Een uitgebreide intake

▪ Een onderzoek naar de oorzaak van de klachten

▪ Een adviesgesprek over de onderzoeksresultaten (incl. adviesrapportage)

▪ Een startpakket met ondersteunende supplementen

▪ Drie follow-up gesprekken

Klik hier https://huidzorg-houten.salonized.com/widget_bookings/new?widget_id=rMzo71nMbTZHJ99e3KG7Z9t7 om een afspraak in te plannen of bel ons op 030 634 2561.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie