Düsseldorf in het hart van het Ruhrgebied.
Düsseldorf in het hart van het Ruhrgebied. JOCHEN MUELLER

Heeft uw vermogen last van inflatie? Dat is vervelend, maar u kunt er iets aan doen!

14 september 2023 om 15:19 Zakelijk

Vastgoed is al jaren een degelijke investering. Met een stabiel rendement. Daarom investeren wij, DuitseWoningen.nl, al jaren met succes in Duitse woningcomplexen. 

HEUELRUG Heeft uw vermogen last van inflatie? Dat is vervelend, maar u kunt er iets aan doen! Op de banken hoeft u niet te rekenen, de rente op spaarrekening blijven ver achter. Gelukkig daalt het inflatiepercentage de afgelopen maanden. Maar dan nog knaagt de inflatie aan uw vermogen. Daar bovenop komen de maatregelen voor beleggers van minister De Jonge. 

Heeft u wind tegen?
* Inflatie.
* Woningbeleggers hebben het in Nederland niet gemakkelijk en zullen zich moeten herbezinnen wat met hun beleggingsvermogen te gaan doen.

Waarom beleggen in Duitse woningen?
* Om inflatie en nieuwe belastingregime te lijf te gaan.
* In Duitsland kennen ze geen minister De Jonge.
* De Duitse markt is niet zo overspannen als de Nederlandse woningmarkt.
* Duurzaamheid: Duitse overheid stimuleert het duurzaam renoveren van woningencomplexen

Geïnteresseerd? Kom naar de bijeenkomst op woensdag 20 september om 17 uur in Zeist. Ga naar www.lastvaninflatie.nl en geef u op!

Dit artikel wordt u aangeboden door www.duitsewoningen.nl Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie