Bewoners winkelen budget- en klimaatneutraal in Heerewegen.
Bewoners winkelen budget- en klimaatneutraal in Heerewegen. Eigen foto

‘t Winkeltje van Heerewegen is open!

· leestijd 1 minuut Zorg

ZEIST Veel dames en ook een enkele heer worden blij van lekker winkelen. Dit kan nu in Heerewegen, zonder het gebouw te verlaten. In de voormalige tuinkamer is een heus weggeefwinkeltje ingericht, met mooie, goede kwaliteit tweedehands kleding, sieraden, shawltjes, hoeden en tassen.


Onder het genot van een kopje koffie kunnen bewoners rondsnuffelen en kleding passen. Hierna neemt de bewoner het item waar zij of hij blij van wordt gratis mee.

DONATIES ‘t Winkeltje is afhankelijk van donaties, dus als u nog mooie, goed draagbare bovenkleding (geen ondergoed of schoenen), sieraden (geen oorstekers), hoeden of tasjes heeft houden we ons aanbevolen. U kunt uw spullen tijdens kantoortijden in ‘t Winkeltje afgeven en in het weekend bij de receptie.

BUDGET- EN KLIMAATNEUTRAAL Doel van ‘t Winkeltje is om een gelegenheid te scheppen voor onze bewoners om budget- en klimaatneutraal te kunnen winkelen. Het dragen van mooie kleding en accessoires geeft een goed gevoel en het krijgen van complimenten hierover versterkt het zelfvertrouwen. En het bevordert sociale interactie met de andere bezoekers van ‘t Winkeltje.

OPENINGSTIJDEN ‘t Winkeltje is woensdagmiddag tussen 13.30 tot 16.00 uur geopend er is deze middag ook iemand aanwezig die met de bewoners samen winkelt en helpt waar nodig. Maandag, dinsdag en vrijdag is ‘t Winkeltje open tussen 10.30 en 15.30 en kunnen bewoners zelf naar binnen lopen of met eigen begeleiding.
Sommige kleding is geschikt(er) voor wat jeugdiger publiek. Daarom mogen medewerkers en familie ook shoppen. Hier staat echter wel een vergoeding tegenover van € 2,00 per item. De opbrengst heeft per half jaar een ander spaardoel voor de bewoners. U kunt dan denken aan een extra optreden of een extra keer naar boer Wim.
Warande Heerewegen vindt u aan de Arnhemse Bovenweg 80 in Zeist.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sinterklaasfeest voor vluchtelingenkinderen 6 uur geleden
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 6 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 13 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 13 uur geleden
Afbeelding
In de rij voor Sinterklaashuis op Vrijheidsplein Zeist EXTRA FOTO’S 17 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer 4 dec, 21:28
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start 4 dec, 20:53