Afbeelding
Eigen foto

Afdeling Zeist van Alzheimer Nederland zoekt pr-vrijwilliger

21 mei 2022 om 06:20 Activiteiten

ZEIST De afdeling Zeist en Omstreken van Alzheimer Nederland is dringend op zoek naar een bestuurslid voor PR/Communicatie en Voorlichting.

Ben je goed in PR/communicatie en voorlichting? Dan maakt deze organisatie graag gebruik van je diensten! Er is behoefte aan een bestuurslid voor het verzorgen van de communicatie rond  activiteiten zoals de Alzheimer Cafés, voorlichtingsbijeenkomsten en Wereld Alzheimer Dag. Ook het adviseren over hoe ze de doelgroep, mensen met dementie en hun naasten, kunnen bereiken en het opstellen van persberichten, afdelingsnieuwsbrieven en vacatures hoort erbij.

Voor de sociale media en de website is binnen de regio al een vrijwilliger.

INFORMATIESTANDS Voor de voorlichting verwacht de organisatie uitbreiding van de voorlichtingsactiviteiten in de regio, het coördineren van aanvragen voor voorlichting en de informatiestands.
Het bestuur organiseert in de gemeenten Zeist, Bunnik, Wijk bij Duurstede, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug activiteiten en vergadert eens in de zes weken.

CURSUSSEN EN TRAININGEN Ook mensen met weinig bestuurlijke ervaring kunnen reageren, Alzheimer Nederland biedt cursussen en trainingen.
Voor nadere informatie kun je met de voorzitter bellen 06 53 25 00 03 of met de belangenbehartiger 06 52371566.
Sollicitaties kun je naar de secretaris, Ina van Ravenswaaij, mailen: zeist@alzheimer-nederland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie