Afbeelding
aangeboden door ongediertebestrijden.com

Slapen met bedwantsen

5 juli 2021 om 11:48 Algemeen

Slapen met bedwantsen? Bah! Toch zijn er nog veel mensen die last hebben van bedwantsen in hun bed. Dit komt onder andere door het vele reizen van de afgelopen jaren. Bedwantsen reizen gewoon in koffers mee naar het thuisland en planten zich vervolgens in razend tempo voort. Vaak heb je pas door dat je last van bedwantsen hebt, wanneer je al meerdere keren gebeten bent. Een bedwantsen bestrijding is dan de enige oplossing. Maar, hoe voorkom je bedwantsen dan in de toekomst?

Bedwantsen voorkomen

Voorkomen blijft beter dan genezen. Wanneer je last hebt van bedwantsen is dit heel vervelend, maar je bent zeker niet de enige. Vandaar dat de beestjes zo snel verspreid worden. Ook zijn de beestjes moeilijk te zien, je zult ze dus niet zo snel opmerken. Gelukkig zijn er wel een aantal manieren waarop je bedwantsen in jouw huis kunt voorkomen.

  1. - Wanneer je op reis gaat, leg je koffer dan niet bij het bed. Ongewenste gasten kruipen zo je koffer in en reizen mee naar huis.

    - Controleer regelmatig je bed. Bedwantsen laten uitwerpselen achter, deze kun je herkennen aan de kleine donkere stipjes.

    - Check tweedehands meubels, tapijten, etc. voordat je de spullen thuis neerzet. Bedwantsen kunnen tot wel 12 maanden zonder bloed leven. De kans is dus groot dat er nog levende bedwantsen op het tweedehands artikel zitten.

    - Was beddengoed regelmatig, het liefst minimaal een keer in de week, op 60 graden of hoger. Op deze temperaturen worden eventuele bedwants eitjes gedood.

Bedwantsenbestrijding

Een bedwantsenbestrijding kost veel tijd. Alle naden, kieren, hoekjes en gaatjes moeten nagelopen worden. Het komt nog wel eens voor dat een aantal bedwantsen het stopcontact in kruipen en deze niet opgemerkt worden. De ongediertebestrijders van ongediertebestrijding Utrecht hebben al veel ervaring met het bestrijden van bedwantsen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Met een gedegen aanpak kan een bedwantsen probleem effectief en efficiënt aangepakt worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie