Afbeelding
Foto: Shutterstock
Aangeboden door aanstekers.nl

Eenvoudig en voordelig reclame maken

16 maart 2021 om 17:17 Algemeen

Wanneer je goedkoop en eenvoudig reclame wil maken voor je onderneming, kun je niet om aanstekers heen. Een aansteker wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt, voor het aansteken van een sigaret is slechts een ding. Het is een ideaal gebruiksvoorwerp die in veel verschillende handen terecht komt, automatisch zien veel mensen ook het logo of de tekst van je bedrijf dan. Bij aanstekers.nl vind je veel verschillende soorten aanstekers waar je een uiting op kunt laten zetten, kies de aansteker die bij jouw bedrijf past en maak zo je naam nog bekender. Ook leuk om weg te geven als gift aan bezoekers van je bedrijf of winkel. 

Straal uit wat je wilt uitstralen

Door het grote aanbod aanstekers in de webshop, kun je als bedrijf uitstralen wat je wenst. Of je nu van eenvoud houdt, of je wilt bezoekers een luxe zippo aansteker geven. Maar zelfs lucifers zijn te bestellen in de webshop, natuurlijk wel met de opdruk van je bedrijf erop of een andere leuke afbeelding met een tekst. Een aansteker is ideaal om te gebruiken voor een reclame uiting, je hebt altijd voldoende ruimte voor een leuke afbeelding of een tekst. Het is ook mogelijk om een eigen afbeelding erop te laten zetten, natuurlijk spelen de kleuren bij een aansteker geen rol. Werkelijk iedere kleur kun je een aansteker kopen in de webshop. 

Ook geschikt voor de kleine ondernemer

Niet iedere ondernemer heeft ieder jaar duizenden klanten of relaties, daarom zijn de aanstekers ook te bestellen in kleinere oplagen. Maar bij aanstekers.nl vinden ze het belangrijk dat iedere ondernemer kan profiteren van dezelfde voordelen als een groot bedrijf, heb je bijvoorbeeld vijftig bedrukte exemplaren nodig dan is dit geen probleem. Of je er nu honderd of duizend koopt, dezelfde goede service wordt bij dit bedrijf gehanteerd. In de webshop vind je maarliefst 200 verschillende soorten aanstekers, voor ieder bedrijf is er wel een geschikte aansteker te vinden.

Doe een aansteker cadeau bij een aankoop

Je kunt natuurlijk met aanstekers ook een leuke gift geven aan je klanten, hebben zij een aankoop gedaan in je online tabakswinkel dan geef je een aansteker kado. Op deze manier maak je niet alleen een goede beurt, met de naam van je webshop erop vergroot je ook de naam. Zien andere mensen de aansteker, dan willen ze vast wel even kijken in de webshop. Het is een heel eenvoudige manier van klanten werven, en voordeliger als dure reclamecampagnes op internet. Het leuke is ook dat je voor verschillende klanten een andere aansteker kunt kiezen, in de webshop van aanstekers.nl zijn er veel soorten en verschillende prijsklassen. Begin ook snel met reclame maken en het werven van nieuwe klanten door een leuk exemplaar cadeau te geven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie