Chef-kok Vincent Vultoo maakt lentegerechten die je kunt bestellen en zelf afhalen.
Chef-kok Vincent Vultoo maakt lentegerechten die je kunt bestellen en zelf afhalen. Foto: Figi

Rustig thuiswerken in Figi en nieuwe maaltijdservice

21 april 2020 om 13:57 Algemeen

Speciaal voor mensen die niet thuis kunnen of willen werken biedt Figi momenteel een rustige en veilige thuiswerkplek. Voor € 39 krijg je een comfortabele kamer (van 07.30 tot 22.00 uur) met een ruim bureau, gratis WiFi, twee koppen koffie/thee, flesje water, gratis parkeren en de mogelijkheid om ontbijt, lunch of diner te bestellen via roomservice.

Zeist - Dan is er de Figi Maaltijdservice - juíst nu thuis ‘uit eten’. Wist je dat bij Figi heerlijke lentegerechten van de chef kunt bestellen en afhalen voor thuis, nu de deuren van het grand café gesloten zijn? Er is een speciale webwinkel geopend voor het eenvoudig bestellen van gerechten.

Tompoucen

Traditiegetrouw bakt Figi volgende week ouderwets lekkere oranje tompoucen voor Koningsdag. Je kunt ze van tevoren bestellen en afhalen op maandag 27 april. Kijk op figi.nl/restaurant voor meer info.

Verder bereidt Figi zich op dit moment voor op hoe de 1,5 meter maatschappij eruit moet gaat zien in het grand café, theater, bioscoop en congrescentrum. ‘’Waarbij wij Figi zo inrichten dat je op 1,5 meter afstand toch kan genieten van een event, voorstelling, film, lunch, diner, borrel en kop koffie met een taartje’’, meldt de directie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie