Intocht Sinterklaas Den Dolder

7 november 2019 om 15:17 Algemeen

Den Dolder - Zaterdag 23 november zal Sinterklaas omstreeks 12.30 uur in Den Dolder aankomen. De goede Sint wordt welkom geheten door burgemeester Janssen en Muziekvereniging Dr. Engelhardcorps op het pleintje aan de Dolderseweg 79 bij Werring & Schuler. Na het ontvangt zal Sinterklaas omstreeks 13.15 uur onder begeleiding van drumfanfare Jonathan Zeist door Den Dolder rijden.

Na de intocht is er weer een mooi sinterklaasfeest samengesteld voor de kinderen. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar wordt het feest in de middag gehouden in “De kameel” aan de Dolderseweg 167. Deze is geopend vanaf 14.00 uur!
‘S-avonds is er voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar een feest met onder andere een playbackshow, kinderdisco en spelletjes.

De activiteiten zijn bedoeld voor de kinderen uit Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en voor leden van de Dolderse verenigingen die buiten Den Dolder wonen. Als je mee wil doen aan de activiteiten moet je het inschrijfformulier op www.zie-ginds.nl invullen of het inschrijfformulier uit het sinterklaasboekje op tijd inleveren bij DOSC of het genoemde adres op het formulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie