Volleybalclub VC Kromme Rijn

8 oktober 2019 om 13:09 Algemeen

Odijk - De heren van VC Kromme Rijn in de Zeister Volleybal Competitie zijn goed bezig. Afgelopen donderdag werd Vision–2–Result uit Zeist met 3–0 verslagen.

De wedstrijd begon erg stroef mede doordat de scherpte ontbrak. Door een wissel van spelverdeler einde 1e set werd deze nog net gewonnen met 25–23. Hierna kwamen de heren beter in hun ritme en stoomden door naar 25–17 en 25–11.

De heren Nevobo deden géén goede zaken in Woerden. Bijna alle spelers haalden hun eigen spelnivo net niet waardoor er teveel gratis punten werden weggegeven. Na nipt verlies 1e set werden 5 setpoints in de 2e set verspeeld. Gelukkig maakte Wouter van een slechte servicepass een goede set-up die Rens wist af te maken tot setwinst. In de 3e set waren de heren weer net niet goed bij de les. Dat had zijn weerslag op set 4 en daardoor werd de eindstand op 3–1 bepaald voor de thuisploeg.

De Nevobo dames traden aan tegen GO uit Geldermalsen. Het bleek een zware dobber te worden. De spelverdeelster van de tegenpartij bepaalde het spel en deed dat zeer goed. Na verlies van set 1 werd er uitstekend gevochten om de punten maar de inzet bleek niet genoeg om een puntje in de wacht te slepen.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie