Kom jij naar de Startersdag in Zeist op 25 september Foto: Mel Boas
Kom jij naar de Startersdag in Zeist op 25 september Foto: Mel Boas Foto: Mel Boas

Bas (21) van Tessel Ijs en Chocolade keynote spreker tijdens Startersdag Zeist

5 september 2019 om 09:26 Algemeen

Woensdag 25 september organiseren gemeente Zeist, Rabobank, Interpolis en Startersdagen.com een startersdag in Zeist om ondernemers verder op weg te helpen met hun eigen bedrijf. Bas van Tessel spreekt deze avond over zijn eigen onderneming van Tessel Ijs en Chocolade. “Dit kun je bereiken door je passen te volgen en het beste uit jezelf proberen te halen, elke dag weer.”

Bas van Tessel droomt al van jongs af aan ervan om een eigen winkel te hebben, waar hij zijn visie van chocolade en ijs producten kan overbrengen naar de consument. Een jongensdroom voor de toen nog 16-jarige Bas, werkelijkheid nu vijf jaar later. “Dit kun je bereiken door je passie te volgen en het beste uit je zelf proberen te halen elke dag weer! Zo heb ik samen met mijn ouders dit in drie maanden tijd kunnen realiseren, van aan de keukentafel folders over chocolade machines en ijs te lezen naar mijn winkel en productieruimte aan de Antonlaan 187-2. Dus denk niet dat doe ik later of over een paar jaar, maar maak een goed plan en ga ervoor!”

Voor iedereen in de omgeving Zeist die van plan is om een eigen bedrijf te gaan starten, of al een aantal jaren bezig is met een eigen onderneming is het aan te raden om naar de startersdag op het gemeentehuis te komen. De avond zit vol informatie en inspiratie! Zo kunnen bezoekers vele bedrijven ontmoeten op een interactieve informatiemarkt en diverse workshops volgen over onderwerpen als de Belastingdienst, Algemene voorwaarden, verzekeren, branding, financiën, uurtarief, websites en imago.

Aanmelden is geheel gratis en mogelijk via www.startersdagen.com/zeist2019

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie