Le Shaddai start het nieuwe seizoen reislustig!

25 augustus 2019 om 12:15 Algemeen

Het interkerkelijk koor Le Shaddai start op woensdag 28 augustus 2019 weer met de repetities. Het belooft een muzikaal interessant jaar te worden waarin diverse activiteiten zullen plaatsvinden.

In de herfstvakantie van 2019 staat bijvoorbeeld een concertreis naar Valencia gepland waar we 2 concerten zullen verzorgen, onder andere met een Spaans koor. Op 16 oktober zal het koor een uitzwaaiconcert verzorgen waarbij u van het Valencia repertoire kunt genieten.

Ook zal in de repetities aandacht besteed worden aan de kerstmatinee op 15 december 2019 in de Dijnselburgkapel en aan de kerstnachtdienst in de Sionskerk. Daarnaast is het koor beschikbaar om het komende seizoen aan diverse kerkdiensten mee te werken.

Het koor kan voor de tenoren nog versterking gebruiken. Dus ben je tenor of bariton, kom meezingen!

Le Shaddai zoekt en vindt telkens weer een uitdaging in het zingen van een veelzijdig repertoire dat bestaat uit een afwisselende mix van religieuze, klassieke en wereldlijke muziek. Van Engelse anthems, tot grotere klassieke werken, maar ook speciale passiestukken en kerststukken staan op het programma. Ben je tenor of bariton en op zoek naar een koor met een afwisselend repertoire? Laat je stem niet verloren gaan en kom eens vrijblijvend meezingen en sfeer proeven op woensdagavond. Voor meer informatie en voor geluidsfragmenten van onze drie cd’s kun je altijd eerst op onze website kijken.

Le Shaddai repeteert in de Sionskerk aan de Jacob Catslaan in Zeist op woensdagavond van 20.15 tot 22.15 uur.

Informatie en aanmelden: www.leshaddai.nl of info@leshaddai.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie