Afbeelding

Puur Hip en Handgemaakt ook in Zeist

25 juni 2017 om 07:00 Zakelijk

Zeist - Van mei t/m september trekken we met de Puur, Hip en Handgemaakt Karavaan door Nederland om mensen te inspireren en te laten genieten van producten die je normaal alleen online kunt bekijken en kopen.

Op 26  augustus zijn ze vanaf 11.00 uur te vinden in het Walkartpark in Zeist. Gezellig neuzen in de rijk gevulde kramen vol creativiteit. De markt staat garant voor verrassingen, inspiratie en bijzondere aankopen. Je maakt kennis met de makers, één voor één creatieve mensen die met veel passie over hun producten kunnen vertellen. Hoe leuk zal het zijn als je straks een uniek product met het verhaal van de maker in huis hebt.

Kom gezellig langs met vrienden en familie! Onder het genot van een hapje en een drankje bij de verschillende etentjes, muziek en entertainment voor jong en oud maken deze dag tot een feestelijk uitje.

Heb of maak jezelf een mooi uniek product wat je zou willen verkopen en zou je deel willen nemen aan een Puur, Hip en Handgemaakt markt, ga dan naar www.Trotsmarkt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie