Links Mehmet en Ramazan Cildir (eigenaren) met daarnaast de andere medewerkers: Wouter, Huseyin, Ervin en Abdullah. Foto: Marijke Wieringa
Links Mehmet en Ramazan Cildir (eigenaren) met daarnaast de andere medewerkers: Wouter, Huseyin, Ervin en Abdullah. Foto: Marijke Wieringa

Mr. Carwash halveert wachttijden: zaterdag feestelijke heropening

22 juni 2017 om 09:00 Zakelijk

door Marijke Wieringa

Zeist - Mr Carwash speelt in op het succes van de wasstraat en heeft uitgebreid. Maar liefst 500 vierkante meter is er bij gekomen. Die is verdeeld over een extra wasstraat. Daar vindt u de modernste technieken zoals een speciale wasruimte voor hoge (en brede) bussen tot 2.90 meter hoog, een XL wasbox waarin klanten op ieder gewenst moment, dag en nacht, hun auto kunnen wassen, een extra stofzuiger buiten voor diezelfde klanten, en een super luxe schoonmaakplein.

Mehmet Cildir -met zijn broer Ramazan eigenaar- heeft plezier in zijn werk. Hij houdt zich op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in binnen-en buitenland. Dat resulteert er nu in dat er een automatten was- en droogmachine staat, een shamporella-reiniger waarmee vlekken verwijderd kunnen worden uit de bekleding en een geurbehandelingsmachine die uw matten en auto parfumeert. Daarbij staan natuurlijk ook de stofzuigers.

Alle apparaten zijn simpelweg te gebruiken door er een munt in te werpen. Al met al is Mr. Carwash een plek geworden waar een auto praktisch nieuw uit komt!

Ook aan de autobestuurders is gedacht. Er is een prettige wachtruimte met gratis WiFi en koffie voor degenen die het wassen liever aan de medewerkers van Mr. Carwash overlaten.

Vanaf heden biedt Mr. Carwash ook een special VIP behandeling aan voor 44,99 euro.
Nieuw is ook de Doggywash. Een instructiestem vertelt precies hoe het werkt. Vooral de optie vlooien- en tekenshampoo blijkt zeer populair in de weken dat de douche al in werking is. Mehmet kent zelf het probleem van een hond douchen in je eigen badkamer en vond in vakbladen uit de USA de Doggywash als ultieme oplossing.

Gratis hond wassen

Op zaterdag 24 juni, de (her)openingsdag, kan iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur gratis kennismaken met de Doggywash. Medewerkers van overbuurman Pet’s Place geven daarbij begeleiding en advies.

Mehmet en Ramazan Cildir zijn trots op hun zaak, die de grootste wasstraat van Zeist is, en de meeste mogelijkheden biedt.

In de advertentie in deze krant is te zien dat de opening op zaterdag 24 juni een feestelijk gebeuren wordt.

Tijdens deze dag is er gratis ijs, drinken en kunt u gratis genieten van een portie poffertjes .De eerste 100 wasstraatgebruikers krijgen bovendien een leuke verrassing cadeau.
Wasstraat Mr. Carwash is te vinden aan de Huis ter Heideweg 5D in Zeist, tel.06-41910873 of 06-46484726.

Zie ook www.mrcarwashzeist.nl of op Facebook: MrCarwash

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie