De gemeente Zeist is hoofdsponsor van het Business Event Zeist. Foto: Gemeentehuis Zeist
De gemeente Zeist is hoofdsponsor van het Business Event Zeist. Foto: Gemeentehuis Zeist

Business Event Zeist: Betrokken businesspartners aan het woord

6 mei 2017 om 09:00 Zakelijk

Zeist - De voorbereidingen van het Business Event gemeente Zeist zijn in volle gang en op maandagavond 8 mei is het eindelijk zo ver. In de Broederkerk, gevestigd aan het Zusterplein, zal de vierde editie van de award uitreikingen plaats vinden. Dat maakt Valerie Slagboom bekend namens de organisatie. 

De genomineerden maken kans op de titel ‘Ondernemer van het jaar’. Rabobank Rijn en Heuvelrug is als hoofdsponsor zeer content met de prachtige lijst genomineerden. Henk de Jong, manager MKB: ‘Het Network Business Event is een prachtig lokaal evenement waarin ondernemers in het zonnetje worden gezet en de waardering krijgen die zij verdienen. Als lid van de voordrachtscommissie heb ik me verdiept in de genomineerden. Stuk voor stuk prachtige bedrijven! Door dit ondernemersevenement, komt duidelijk in beeld hoe mooi onze regio is qua bedrijvigheid! Ik kijk uit naar de netwerkavond op 8 mei waarin ik veel ondernemers hoop te spreken.’

Gemeente als hoofdsponsor

Wethouder Sander Jansen spreekt namens Hoofdsponsor gemeente Zeist: “Zeist kan trots zijn op al die mooie bedrijven binnen de gemeentegrenzen. Het Business Event zorgt ervoor dat deze bedrijven een kans krijgen om zichzelf te laten zien aan het grote publiek. Een spannend moment. In Zeist ontstaan veel nieuwe en innovatieve bedrijven. Ik ben daarom ook erg benieuwd wie in de categorie ‘jonge ondernemer van het jaar’ gaat winnen.”

Persoonlijk bezoek

Dinsdag 4 april vond de intake bijeenkomst plaats waar alle genomineerden de kans kregen zich te presenteren door middel van een pitch. De komende periode zal de jury, onder leiding van juryvoorzitter notaris Jannes Haveman, de bedrijven persoonlijk bezoeken. De belangrijkste criteria zijn onder anderen: zakelijk, sociaal en maatschappelijk betrokken zijn in Zeist, een innovatief en toekomstgericht beleid voeren en opvallende middelen creëren om klanten te binden. Werring & Schuler zal de genomineerden bezoeken en zorg dragen voor de financiële check.

Op 8 mei zal de finale plaats vinden en zal bekend worden gemaakt wie dit jaar de beste ondernemers zijn. Belangstellenden die hierbij aanwezig willen zijn kunnen kaarten bestellen via de website www.businesseventzeist.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie