Afbeelding

Lekker, duurzaam en goedkoop eten – hoe doe je dat?

2 februari 2017 om 12:00 Algemeen

Zeist - Zelf  proeven en ontdekken hoe je op een verantwoorde manier gezonde en betaalbare maaltijden kunt maken. Dat kan op dinsdag 7 februari in Wijkinloophuis Zeist West. Dorien de Graaff weet uit eigen ervaring waar je moet zijn voor goedkope, verantwoorde producten en laat zien en proeven hoe lekker, biologisch, duurzaam en goedkoop samen gaan. Nog leuker: het is niet ingewikkeld en je staat geen uren in de keuken als je daar geen zin in hebt.

Zij geeft informatie over de betekenis van keurmerken zoals UTZ en Fairtrade- Max Havelaar. Ook geeft Dorien tips voor alleenstaanden en mensen met een kleine beurs. En er liggen boeken ter inzage over het thema.

Bij voldoende belangstelling is als vervolg onder andere een kookworkshop of een excursie naar een supermarkt mogelijk. Na afloop kunnen de deelnemers zelf een tasje  vullen met makkelijke recepten en andere leuke dingen.

Toegang tot de bijeenkomst is gratis maar een financiële bijdrage is welkom en bestemd voor minima in Zeist. Vanaf 10.15 uur staat de koffie klaar en om 10.30 uur start de bijeenkomst.

Voor meer info bel of mail met Marianne Krijgsman, coördinator Wijkinloophuis Zeist West: 06 531 03 578 of zeistwest@kerkensamenleving.nl Het Wijkinloophuis bevindt zich in kerkelijk centrum Zeist West (zijdeur), De Clomp 33-02, 3704 KB Zeist.

Aanmelding is gewenst en kan ook via het bovenstaande telefoonnummer of mailadres.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie