Een vorige editie van het In Between Café
Een vorige editie van het In Between Café

In Between Café voor werk- en opdrachtzoekenden

10 december 2016 om 18:00 Algemeen

Zeist - In Between Café Zeist is een netwerkcafé voor én door werk- en opdrachtzoekenden, die elke derde donderdag van de maand plaatsvindt. Met de kernwaarden: Toegankelijk, Verbindend en Motiverend, wordt een verbinding gecreëerd die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht. Met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht. Op donderdagochtend 15 december zal In Between Café Zeist van 9.30 uur tot 12 uur plaatsvinden in Wijkservicecentrum De Koppeling 1904, Zeist-West.

Tijdens deze ochtend worden werk- en opdrachtzoekenden uitgenodigd om deel te komen nemen aan workshops die plaatsvinden, zoals de workshop “Moeiteloos Klanten Aantrekken en Behouden” door Helma Robers, “Loopbaanjump” door Dorine van Bree en de Jobclub. Kijk voor meer informatie op inbetweencafe.nl/in-between-cafe-zeist

Deelname aan het ‘In Between Café’ is gratis, er zal worden gevraagd om een  waardebepaling achteraf. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Het volgende In Between Café plaatsvinden op donderdagochtend 19 januari 2017 in Wijkservicecentrum De Koppeling in Zeist.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie