Wintertijd is verhalentijd in het Vertelcafé Zeist.

28 november 2016 om 21:23 Algemeen

Zeist - Op zaterdagavond 10 december 2016 organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt van CultuurZeist het elfde Wereldwijd Vertelcafé Zeist. Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.00 uur in het Torenlaantheater aan de Torenlaan. Zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open.

Tijdens dit vertelcafé zullen een paar nieuwe Zeister verteltalenten de bezoekers gaan verrassen met hun verhalen. Verhalen die ze tijdens de afgelopen najaarscursus hebben geleerd te vertellen onder begeleiding van verhalenvertelster Esther Kornalijnslijper. Esther zal deze vertelavond presenteren. Daarnaast zullen de luisteraars ook verrast worden door andere vertellers, mooie gitaarmuziek en het Duo Kommer en Kwel. Het wordt weer een veelzijdig, verrassend vertelavondje met veel verschillende verhalen over sprookjes, spannende verhalen, mooie romantische verhalen, gedichten, muziek. Kortom: het vertelcafé verrast elke keer weer de “stamgast” en neemt hem of haar mee naar het verleden, de toekomst, het hier en nu of naar gedroomde oorden.

De muziek wordt als vanouds weer verzorgd door onze huismuzikant Henk Jagtenberg.

Naast vertellers heb je ook luisteraars nodig. Dat zijn onze “stamgasten” van het Vertelcafé. Iedereen is dus van harte welkom.

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage t.b.v. de zaalhuur. Doe mee, kom, luister en geniet. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com

Kerstmarkt Landgoed Oostbroek

Op zaterdagmiddag 10 december zullen een zestal vertellers van Zeist Vertelt tijdens de kerstmarkt van het Utrechts Landschap op het Landgoed Oostbroek mooie winterverhalen vertellen. Er zijn vier vertelrondes. Om 12, 13, 14 en 15 uur. Toegang gratis.

Het eerstvolgende Vertelcafé in het nieuwe jaar wordt georganiseerd op vrijdagavond 3 februari 2017 in het Torenlaantheater.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie