Afbeelding

Torenlaan Theater zet mantelzorgers in spotlight

25 oktober 2016 om 12:00 Algemeen

Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, zijn mantelzorgers welkom in het Torenlaan Theater. Speciaal voor hen organiseert het theater, samen met de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ), de vrolijke voorstelling ‘De Brief van Don Juan’.

Zeist - ‘’Mantelzorgers zijn ongelofelijk belangrijk’’, zegt Henk ter Voorde, beheerder van het Torenlaan Theater. ‘’De Dag van de Mantelzorg is een leuke gelegenheid om hun iets extra’s te geven.’’ Toen de ASZ met het idee van een voorstelling kwam, was hij daar dan ook meteen voor te vinden. ‘’Hier stellen we de zaal graag voor beschikbaar. Onze vrijwilligers helpen op de dag zelf, en samen met de ASZ bieden we bezoekers een drankje en iets lekkers aan.’’
‘De brief van Don Juan’ is een licht theaterstuk. Don Juan heeft zijn hele leven met allerlei vrouwen afspraakjes gehad, zonder dat zij dat van elkaar wisten. Bij zijn sterfbed zitten ze allemaal bij hem. Dat leidt tot hilarische situaties. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
Naast deze voorstelling zijn er in Zeist nog veel meer activiteiten op of rond de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers kunnen kiezen uit o.a. een djembé-workshop, een high-tea, een verwenmiddag en een klassiek concert. Een overzicht van alle activiteiten en informatie over aanmelden vindt u op de achterpagina van deze krant of op de website.

www.mantelzorgzeist.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie