Zanggroep Alomtonen Zeist
Zanggroep Alomtonen Zeist niet bekend, rechtenvrij

Zanggroep Alomtonen Zeist pakt de draad weer op vanaf 15 september

3 september 2021 om 14:41 Overig Deel je nieuws

Na en lange tijd kunnen de zangers van Alomtonen weer bij elkaar komen.

Deze zanggroep bestaat uit deelnemers, dames zowel als heren met een achtergrond uit vele delen van de wereld maar ook uit Nederlandse deelnemers .

Een heel belangrijk uitgangspunt van deze zanggroep is dat mensen elkaar kunnen begrijpen en vinden via zang en muziek, dus in dit kader is verbinden van culturen heel belangrijk. Het is niet essentieel om perfect Nederlands te spreken, muziek en zang is het communicatiemiddel.

Iedere deelnemer,  brengt liederen in uit eigen achtergrond of uit een cultuur waar hij of zij belangstelling voor heeft, welke dan worden ingestudeerd door de groep en gezongen in de originele taal.

De zanggroep treedt een paar keer per jaar op voor belangstellende organisaties. Er wordt dan gezongen maar in de aankleding is ook te zien uit welke culturen de  betreffende liederen  komen.

Wie dit graag wil meemaken en meedoen kan zich melden bij contactpersoon Rita Meijer of op woensdagochtend komen luisteren en kennismaken in gebouw Kindervreugd aan de Javalaan Zeist of telefonisch informatie krijgen.

De zanggroep Alomtonen Zeist is onderdeel van de Stichting CultuurZeist, www.cultuurzeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie