Muziek in de Klas met Coos Zwagerman
Muziek in de Klas met Coos Zwagerman Constantia

Muziek in de klas

9 september 2021 om 19:36 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 8 september jl. was er Muziek in de Klas van groep 4 en 6 van de Delteykschool uit Werkhoven. Zij  kregen namelijk de plaatselijke muziekvereniging Constantia op bezoek. Muziekdocent Coos Zwagerman heeft de kinderen veel verteld, laten zien en horen over blaasinstrumenten. Groep 5, 7 en 8 hebben een bezoek gebracht aan het clubgebouw van Constantia. Daar had percussiedocent Adrie van Werd een enorme hoeveelheid aan slaginstrumenten uitgestald waar hij de kinderen kennis mee liet maken. Door middel van body percussie kregen de kinderen gevoel bij diverse ritmes. De kinderen waren verder enorm verrast dat met behulp van slaginstrumenten er zomaar een trein langs kan komen of dat je paarden kan laten draven. Kortom, het was een veelzijdige morgen.

Onder het motto “Horen, Zien & Meedoen” wordt de komende weken de mogelijkheid geboden om vrijblijvend en GRATIS kennis te maken met muziek maken door middel van een aantal proeflessen. De proefperiode loopt tot en met vrijdag 15 oktober 2021. De muzieklessen worden in een Corona veilige omgeving verzorgd door Constantia’s muziekdocenten in het clubgebouw aan de Rode Haan in Werkhoven. De mogelijkheden:

? Maandagmiddag: Saxofoon (vanaf 10 jaar)

? Dinsdagmiddag: overige blaasinstrumenten (bijv. bugel / trompet / hoorn), vanaf 8 jaar.

? Woensdagmiddag: AMV e/o Blokfluit (basisschool t/m groep 8)

? Vrijdagmiddag: Slagwerk / Percussie, vanaf 7 jaar.

Uiteraard is aan de proeflessen deel te nemen door iedereen die hierin geïnteresseerd is, jong én oud, en niet alleen door de kinderen van de Delteykschool!

Mail voor info of deelname: info@constantiawerkhoven.nl
Of bel me Sandra de Bruin: (06) 222 80 684

Muziek in de Klas met Adrie van Werd
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie