Winterbridge Austerlitz

11 september 2021 om 09:53 Sport Deel je nieuws

Gemoedelijk bridgen bij “Winterbridge”

De Corona perikelen lijken op hun retour en we zien er naar uit weer in clubverband te kunnen gaan bridgen. Omdat er veel van onze huidige leden in een kwetsbare leeftijdsgroep vallen kunnen we vooralsnog alleen met Covid-19-gevaccineerde bridgers beginnen. De Zeister bridgeclub “Winterbridge” speelt tijdens het winter seizoen, om de week, op de woensdagavonden (19.30-23.00 uur) in het dorpshuis Austerlitz (Schoolweg 2 , 3711 BP). We zullen starten op woensdag 6 oktober 2021. De club is al meer dan 35 jaar geleden begonnen als gezelligheids-bridgeclub van de tennisclub “Shot”. Tien jaar geleden werd het verband met de tennis losgelaten en speelden wij, in een zelfde gemoedelijke sfeer en met veel comfort in hotel restaurant ”Oud London” in Austerlitz. Door omstandigheden zijn wij nu overgestapt naar het Dorpshuis Austerlitz. Wij spelen in samenwerking met de tweede bridgeclub met de zelfde voorgeschiedenis, die elke week, maar dan op de donderdagavond speelt.

Wij willen graag deze zeer gezonde denksport promoten en deze op een plezierige, gemoedelijke wijze beoefenen. Wij spelen wel met kastjes, een klok en een computer systeem, maar bijvoorbeeld zonder echte arbitrage en wij zorgen zelf voor vervangers als wij niet kunnen. Als er foutjes worden gemaakt, wordt dat in der minne opgelost, soms met hulp van een van de ervaren leden. Wij spelen met maximaal 24 paren, maar beginnen nu met één lijn. Met kerst en na de laatste zitting wordt met lekkere hapjes nog na gekeuveld.

Nieuwe leden. Wij kunnen er nog enkele paren bij hebben. U bent van harte welkom en dat geldt zeker ook voor beginnende paren. Belangstelling: neem contact op: 06.206 80 118.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie