Filmhuis Odijk opent 8 oktober haar deuren weer !!

22 september 2021 om 11:58 Lokaal Deel je nieuws

Filmhuis Odijk opent haar deuren weer!!

Na maanden afwachten en hopen zijn we blij een nieuwe start te kunnen maken aangezien de RIVM-maatregelen dat toelaten. Nu de vakantie achter de rug is en iedereen graag weer ‘een avondje uit’ in het vooruitzicht wil plannen, start het Filmhuis 8 oktober weer met een maandelijkse voorstelling in de Schoudermantel in Odijk. 

Wij hebben er weer zin in! U ook? LET OP !! De eerstvolgende filmavond is: vrijdag 8 oktober om 20:00 uur. (zaal open vanaf 19:30 uur). We openen de zaal volgens de nieuwe RIVM-maatregelen. Dat betekent dat we controleren op een coronatoegangsbewijs, vaccinatiebewijs (papieren bewijs of QR-code), een herstelbewijs of coronatestbewijs. Daarbij zijn we ook verplicht naar uw identiteitsbewijs te vragen. Voorafgaand aan de film zorgen we dat de zaal goed geventileerd is en kunt u uw handen desinfecteren voordat u de zaal binnengaat. 

Deze zomer heeft de filmservice helaas de kosten voor een plusvergunning sterk verhoogd. We hebben besloten de films met een gewone vergunning te draaien. Dit heeft als gevolg dat we geen details over de film mogen plaatsen in kranten, op posters in winkels of op de website. Via een mail van het Filmhuis krijgt u wel alle informatie over de filmkeuze en de data. Mocht uzelf (nog) niet ingeschreven zijn of familie, vrienden of kennissen hebben die graag naar het Filmhuis Odijk komen, maar zich ook nog niet hebben laten inschrijven voor een mail, dan is een berichtje naar:  info@filmhuisodijk.nl  voldoende. U krijgt dan van ons elke maand vrijblijvend informatie.

De kaartverkoop à € 6,- blijft als vanouds verkrijgbaar bij : Slijterij Barrique in Odijk; ’t Frietmanneke te Bunnik en bij Bakkerij Doeleman in Werkhoven. Er zijn een beperkt aantal kaartjes aanwezig. Reserveren niet mogelijk. 

Lijkt het U leuk om mee te draaien tijdens een filmavond (en/of mee te denken over de inhoud) dan kunt u ons dat laten weten door een mailtje te sturen naar het Filmhuis. Eén van de vrijwilligers zoekt dan contact met u op. Het liefst iemand met ‘een weinig’ technische inzicht. Dat blijkt van nut te kunnen zijn tijdens een filmavond. We zijn blij inmiddels 2 nieuwe vrijwilligers te kunnen ontvangen. Op dit moment hebben we 1 mannelijke vrijwilliger, mogelijk is er nog een man die interesse heeft? We horen graag van u.

Denkt u aan uw coronatoegangsbewijs?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie