Team Equipe Hairstyling Zeist
Team Equipe Hairstyling Zeist ShotByRobin Fotografie

‘Eindelijk een kapsalon in De Clomp’

18 november 2021 om 15:30 Zakelijk Deel je nieuws

Sinds 1 oktober is Winkelcentrum De Clomp in Zeist uitgebreid met een kapsalon. Recht tegenover Albert Heijn  heeft Equipe Hairstyling haar tiende filiaal geopend. Tijd om een praatje te maken met bedrijfsleidster Cassandra van de Kraak.

Zeist - ,,’Eindelijk een kapsalon in De Clomp’, riep een van onze eerste klanten”, vertelt Cassandra. ,,Dan heb je wel het gevoel voor de juiste locatie te hebben gekozen. We hebben De Clomp al eens eerder bekeken maar toen gooide corona roet in het eten. Toen de huidige locatie recentelijk vrij bleek te zijn hebben we de knoop doorgehakt.”

Waarom De Clomp? ,,Als je de plattegrond bekijkt zie je dat De Clomp mooi centraal ligt tussen Vogelwijk, Nijenheim, Brugakker, Griffensteijn/Kersbergen en Couwenhoven. We hebben ook gekeken of er al niet teveel kapsalons zitten. Bovendien telt ook mee dat De Clomp nog maar kort geleden prachtig is verbouwd tot een modern winkelcentrum. Wij zijn geknipt voor De Clomp en De Clomp is geknipt voor ons.”

Equipe Hairstyling Zeist is het tiende filiaal van Equipe. ,,Wij richten ons op een breed en gemengd publiek, vandaar de keuze voor De Clomp. Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom. Wij willen een toegankelijke kapsalon zijn voor alle inwoners. Naast dat wij elke gewenste behandeling kunnen uitvoeren, wordt ons team ook regelmatig bijgeschoold in de laatste technieken en trends. Zo specialiseren wij ons in het kleuren van je haar met balayage- en folietechnieken. Daar blijkt grote behoefte aan te zijn.”

,,Qua prijs zitten wij in het middensegment. Er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en personeel. Maar we hebben natuurlijk regelmatig mooie aanbiedingen. Zo krijg je op Black Friday op 26 november 25 procent korting op alle Keune producten. Bovendien ontvang je in december 10 procent korting op de totale behandeling als je voor het afrekenen zegt dat je voor de ‘Equipe Decemberactie’ komt. Dan zit je er toch netjes bij met de feestdagen.”

De kapsalon is gevestigd op de hoek recht tegenover Albert Heijn en Gall & Gall. Dagelijks, behalve zondag geopend vanaf 09.00 uur, ’s zaterdags om 8.30 uur. Maandag en dinsdag tot 18.00 uur geopend, woensdag t/m vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Je mag een afspraak maken, maar het is niet verplicht: tel. 030 - 3400017.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie