Voedselbank Zeist zoekt vrijwilligers voor coördinatietaken en administratie.

22 december 2021 om 10:40 Lokaal Deel je nieuws

Ter ondersteuning van de huidige algemeen coördinator is Voedselbank Zeist op zoek naar een assistent-coördinator die op vrijwillige basis wil komen meedraaien. Iemand die het prettig vindt om lekker mee te werken maar niet meteen de volle eindverantwoordelijkheid te hebben. De taken liggen vooral op het gebied van het afstemmen van werkzaamheden van de vrijwilligers en het contact onderhouden met lokale bedrijven en organisaties. De tijdsinvestering zal naar schatting 7 tot 10 uur per week zijn.

Daarnaast is de Voedselbank op zoek naar een vrijwilliger die vaardig is op administratief gebied. Het gaat hierbij voornamelijk om het op orde houden van het klantenbestand. Deze taak zal naar schatting een dagdeel in de week vergen.

Op de website van de voedselbank is er meer informatie over deze twee vacatures te vinden. Belangstellenden kunnen zich ook via de website aanmelden: http://www.voedselbankzeist.nl/ .

Voedselbank Zeist biedt elke week hulp aan ruim 350 inwoners van Zeist. Dit kan alleen maar gebeuren dankzij de hulp en inzet van tientallen vrijwilligers en de bijdragen van veel inwoners en organisaties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie