Afbeelding

Op 1 juni, vraag en antwoord tijdens Informatieavond rondom Electro Magnetische Straling.

18 mei 2022 om 11:55 Overig Deel je nieuws

Op woensdag 1 juni a.s. organiseert Stichting Stralingsbewust Zeist in De Koppeling Zeist/west een interactieve lezing door Rob Verboog. Inloop vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur en eindigen om 21:30 uur (met kleine informele uitloop).

U kunt alle vragen stellen aan Rob en er is ruimte voor uw inbreng, en discussie en overleg. Uw vragen kunt u vooraf ook mailen naar info@stralingsbewustzeist.nl

Rob Verboog zal in zijn inleiding een overzicht geven van de huidige stand van de stralingsproblematiek en ook duidelijke handvatten benoemen, waar u wat aan heeft om bijv. stralingsrisico’s te verminderen, gezondheidsklachten te herkennen en om goed te kunnen overleggen met partijen zoals huisarts, werkgever, gemeente en woningcorporatie.

Rob zet zij zich samen met zijn vrouw Wally in om de risico’s van straling onder de aandacht te brengen, o.a. door hun eigen website www.StopOverdosisStraling.nu,  interviews op TV, radio en in kranten, lezingen, etc. 

Rob Verboog was 2,5 jaar voorzitter van de erkende patiëntenvereniging CPLD; voor klachten ontstaan door licht, zon en electro magnetische velden.  Hij neemt deel aan het door de Overheid ingestelde Kennisplatform Elektromagnetische Velden, is mede initiatiefnemer van de koepel www.eerlijkoverstraling.nl, nam in 2020 deel aan het door verantwoordelijk staatssecretaris Keijzer georganiseerde overleg over straling, was mede organisator van diverse landelijke demonstraties tegen 5G, is actief in contacten met Tweede Kamerleden, is bestuurder bij het Burgerinitiatief Stralingsbewust Wonen en is ook lid van de Nederlandse werkgroep van het lopende Europese Burgerinitiatief “Stop 5G, stay connected, but protected”. 

Rob verheugt zich erop uw vele vragen te kunnen beantwoorden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie