De start is woensdag 10 augustus bij het Slot. De rit gaat deze woensdag naar het Jagershuys voor koffie en gebak.
De start is woensdag 10 augustus bij het Slot. De rit gaat deze woensdag naar het Jagershuys voor koffie en gebak. Leonie van der Snoek

scootmobieltochten Zeist

11 augustus 2022 om 11:44 Overig Deel je nieuws

Het heeft even geduurd maar sinds afgelopen juli zijn er weer vrolijke gezichten bij de deelnemers van de scootmobiel tocht. Onder begeleiding van Sportief Zeist zijn de tochten weer gestart. Voor veel mensen die afhankelijk zijn van een scootmobiel is dit een uitje waar ze erg naar uitkijken. 

Woont u in de buurt van Zeist en omstreken, maakt u gebruik van een scootmobiel en wilt u graag een uitstapje maken en sociale contacten op doen? In samenwerking met MeanderOmnium organiseert Sportief Zeist regelmatig scootmobieltochten op de woensdagochtend. Elke tocht bezoeken we een mooi plekje in Zeist of omstreken.

Belangrijk om te weten: 

U bent zelf verantwoordelijk voor het besturen en het opladen van uw scootmobiel. Rij-ervaring is verplicht. De tochten bedragen ongeveer 10 a 15 km per keer. Er zijn geen kosten aan verbonden maar wilt u bij de stop wat gebruiken is dit voor eigen rekening.

Meer informatie of aanmelden kan via : l.snoek@meanderomnium.nl of 0640751049.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie