Johan van Santen.
Johan van Santen. Eigen foto

Panboscross blijft de moeite waard!

13 maart 2023 om 17:47 Atletiek

BOSCH EN DUIN Tijdens de Panboscross in maart liet trouwe deelnemer Johan van Santen, die in april 70 jaar wordt, zijn prestatieboekje zien. Wat bleek? Al in 1978 liep hij mee met dit maandelijkse loopevenement in de bossen van Zeist. 

Dan mag je wat de organisatie betreft spreken van een toegewijd hardloper. Maar ook van een toegewijde organisatie, door vrijwilligers die al sinds de jaren ‘70 het stokje aan elkaar doorgeven. Dit geeft vertrouwen dat de jonge deelnemertjes van vier en vijf jaar oud, die deze maand voor het eerst meeliepen, nog jarenlang kunnen genieten van loopplezier.

Hiervoor zijn natuurlijk wel voldoende medelopers nodig. De organisatie ervaart dat het aantal deelnemers sinds corona is afgenomen en zet zich in om het maandelijkse evenement bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. 

De PanbosCross is een laagdrempelige loop voor jong en oud en voor zowel de getrainde als de beginnende loper. De eerstvolgende cross staat gepland op zondag 2 april om 10.30 uur. Een leuke, sportieveactiviteit voor in de agenda. Adres voor navigatie: Amersfoortseweg 1D in Bosch en Duin.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie