Afbeelding

Oranjemarkt 2017: 21, 22 en 23 april

20 april 2017 om 19:00 Cultuur

Bunnik - Oranjemarkt 2017, open weekend van de kerk! Wat staat er te gebeuren:

vrijdag 21 april, 19 - 22 uur: korenslag en dienstenveiling (Oude Dorpskerk); na afloop verkoop planten en tompoezen. 21.30 - 23 uur: restaurant open (Witte Huisjes).

zaterdag 22 april, 9.30 - 16 uur: rommelmarkt met boeken, antiek, kunst en kitsch, speelgoed, elektra, planten en nog veel meer; restaurant; springkussen voor de kinderen; Rad van Fortuin. 13 uur: superrondes bij het Rad van Fortuin voor extra mooie prijzen. 15 uur: tassen verkoop: koop een tas en vul die met alles wat er in past (geen antiek, geen boeken).

22/23 april: Nacht zonder Dak; jeugd/jongeren van kerk slapen in zelfgebouwde hutjes/tenten.

zondag 23 april, 10 uur: dienst gericht op jeugd/jongeren met Hatikwa.

Aan korenslag doen mee: de Mammas&Pappas, Multiple Voice, Popkoor Bunnik en uitBUNdig. Er zal een vakjury zijn en een publieksjury. De optredens en de dienstenveiling wisselen elkaar af. Er worden heel verschillende diensten geveild: workshops, rondleiding, lekker eten, teveel om op te noemen. Kom, bied mee en bemachtig één van deze mooie kavels.

De rommelmarkt van de Oranjemarkt is al jaren in begrip in Bunnik en omgeving. Kom voor de gezelligheid, voor een hapje en een drankje, voor nuttige, bruikbare, leerzame of volkomen overbodige, maar oh zo leuke dingen.

Nacht zonder Dak is een activiteit van stichting Tear. Jeugd en jongeren van onze kerk slapen in zelfgebouwde hutjes en laten zich daarvoor sponsoren. De opbrengst gaat naar het straatjongerenproject van Tear.

Voor de dienst op zondag hebben we Hatikwa uitgenodigd. Hatikwa is bekend van o.a. Korenslag, maar doet regelmatig mee in korenwestrijden. Het is één van de betere populaire koren van Nederland. Denk je dat een kerkdienst per definitie saai is? Kom dan deze zondag ontdekken dat het anders kan!

De opbrengst van de Oranjemarkt is dit jaar voor de renovatie van een school in Ghana, via Building for Future. Nanda Bax gaat daar later dit jaar naar toe om mee te werken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie