Foto: ANP
Foto: ANP

Freek de Jonge vrijdag in Figi Zeist met: De Peiling

22 december 2016 om 07:47 Cultuur

Zeist - Op vrijdag 23 december om 20.15 uur staat Freek de Jonge met zijn programma De Peiling in Theater Figi in Zeist.

Freek peilt de stemming in zijn vijfde verkiezingsconference
Het heeft er momenteel alle schijn van dat voor het eerst sinds Balkenende 3 het kabinet de rit zal uitzitten. Dus mag Nederland op woensdag 15 maart 2017 weer naar de stembus voor een nieuwe ronde Tweede Kamerverkiezingen. Alle reden voor de vijfde verkiezingsconference van Freek de Jonge. Na de vier edities van ‘De Stemming’ - in 2002, 2006, 2010 en 2012 - grijpt Freek, gebruikmakend van zijn vrijheid van meningsuiting, wederom de aanloop naar de verkiezingen aan om de staat van het land te duiden en de stemming te peilen.

Recensies:
Volkskrant **** over ‘Als je me nu nog niet kent’:
“Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge.”

 Trouw ***** over ‘Als je me nu nog niet kent’:
“Freek is en blijft de meester, fenomenaal.”

 De Standaard ***** over ‘Als je me nu nog niet kent’:
“De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht.”

Datum: vrijdag 23 december 2017
Aanvang: 20.15 uur
Tickets: € 26,50
Plaats: Theater Figi
Ticketverkoop: Onlline via www.figi.nl of aan de theaterkassa
Groepen: om er van verzekerd te zijn dat u als groep bij elkaar kunt zitten heeft Figi u het advies om de tickets door één persoon te laten boeken..
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie