Nel Barnier en Rina van Kilsdonk zitten in de organisatie en poseren op de trappen van Slot Zeist.
Nel Barnier en Rina van Kilsdonk zitten in de organisatie en poseren op de trappen van Slot Zeist. Eigen foto

Kunstroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne

29 september 2022 om 20:31 Kunst

 

ZEIST De Kunstroute Zeist gaat weer van start. In het weekend van 1 en 2 oktober in Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide en in het weekend van 8 en 9 oktober in Zeist en Austerlitz. Kunstenaars openen hun atelier of expositieruimte op deze dagen tussen. 12.00 en 17.00 uur.

Dit jaar heeft de Kunstroute Zeist een bijzondere deelnemer: Ariadna Chabanyuk uit Kiev, Oekraïne. Ze woont op dit moment in Zeist en exposeert in Studio 62. Mede daarom houdt de Kunstroute een actie om geld in te zamelen voor Oekraïne. Een aantal kunstenaars biedt belangeloos een kunstwerk ter veiling aan en de gehele opbrengst gaat naar de actie: Samen in actie voor Oekraïne op giro 555.Wil je weten welke kunstwerken dit zijn kijk dan op de website van de Kunstroute www.kunstroutezeist.nl en biedt daar of bezoek de deelnemende kunstenaar en biedt ter plekke. De route en deelnemende kunstenaars vindt u op de website en op diverse plekken in Zeist zullen flyers liggen met de route, ook de deelnemende kunstenaars hebben er een aantal om uit te delen.

Op diverse plaatsen zoals bij Studio 62 en de Dieptetuin in Zeist en bij P’Arts in Den Dolder vindt u meerdere kunstenaars en disciplines op een locatie maar het is ook zeer de moeite waard om de wat verderaf gelegen kunstenaars te bezoeken. Stippel bij mooi weer een fietsroute uit en geniet van een leuke middag kunst kijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie