Mening van bewoners Couwenhoven en De Clomp gevraagd!

17 september 2021 om 14:06 Lokaal Deel je nieuws

Is een vereniging die opkomt voor de belangen van de wijk nog nodig? 

De Belangenvereniging Couwenhoven e.o. (hierna kortweg BVC) wil graag samen met de inwoners van de wijk Couwenhoven en De Clomp de wijk leefbaar en veilig maken en houden. De mening van de bewoners is daarin van groot belang. De vereniging is een belangrijke schakel tussen bewoners en gemeente. 

Daarom zal komende week bij ALLE 1294 huishoudens van de wijk Couwenhoven en De Clomp een vragenlijst op de deurmat vallen. Invullen kost nog geen 10 minuten en de vereniging verwacht -daarom- een hoge respons. “We willen graag de mening van de bewoners weten. Het is van belang voor het bestaansrecht en de toekomst van de vereniging. Zonder input en nieuwe aanwas kan de vereniging niet door blijven te bestaan “, zegt Mirian van den Heuvel, bestuurslid van de vereniging. 

Met een belangenvereniging in je eigen wijk sta je samen sterker. Voorbeelden van relevante onderwerpen: zonneparken in de weilanden tussen Couwenhoven en Bunnik? Problemen bij de nieuwe verkeerssituatie Winkelcentrum De Clomp? etc. 

Samen kunnen we problemen signaleren en daarover in gesprek gaan met de gemeente en zo ook vice versa. 

Graag invullen dus, voor de toekomst van de wijk 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie