Een ruiter maakt een bosrit. Een rij-instructrice en twee vrijwilligers begeleiden haar.
Een ruiter maakt een bosrit. Een rij-instructrice en twee vrijwilligers begeleiden haar. Mel Boas

Werken op de Prinses Maxima Manege

22 oktober 2021 om 10:58 Lokaal Deel je nieuws

De Prinses Maxima Manege in Den Dolder zoekt vrijwilligers om te helpen op de manege. Hou je van dieren en vind je het fijn om lichamelijk werk te doen? Dan is de Prinses Maxima Manege in Den Dolder de plek voor jou. Je kan er de paarden verzorgen, de stallen uitmesten, de paarden naar de paddock brengen en heerlijk met ze knuffelen. Ook zijn er ruiters die hulp nodig hebben bij het opzadelen van de paarden. Je bepaalt zelf hoeveel dagdelen je wil komen helpen.

Op de Prinses Maxima Manege krijgen zowel mensen met een beperking als valide ruiters paardrijles. Ook is er huifbedrijden en kunnen mensen met een beperking leren mennen onder begeleiding. De manege zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van de lessen van de mensen met een beperking en bij de beginnende kinderlessen. Ook is er hulp nodig bij het voeren van de paarden en het uitmesten van de stallen. Op de manege werken ongeveer 80 vrijwilligers. De manege is zeven dagen per week open.


De Prinses Maxima Manege bevindt zich op het Willem Arntsz terrein in Den Dolder. De manege is een stichting met een bestuur en een bedrijfsleider. Er is een samenwerkingsverband met Reinaerde. De Prinses Máxima Manege focust op maximale mogelijkheden met paarden, ondanks beperkingen, om bij te dragen aan meer kwaliteit van leven. info@prinsesmaximamange.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie