De schrijver van de twee boeken
De schrijver van de twee boeken eigen foto

Sensationele thriller van M.P.O. Books

22 oktober 2021 om 16:13 Lokaal Deel je nieuws

Zojuist is ‘Cruise control’ als e-book verschenen. In deze sensationele thriller slaat een schutter toe onder cruisende homo’s op de Utrechtse Heuvelrug, onder andere in de bossen bij Austerlitz. Een team van rechercheurs uit Amersfoort, Zeist en Veenendaal moet de zaak oplossen. De schutter brengt ondertussen haatteksten in omloop waarmee hij lucht geeft aan zijn homohaat en waarin hij de politie uitlacht. Wie is toch deze meedogenloze moordenaar?

‘Cruise control’ is de negende thriller van regioschrijver M.P.O. Books. Het boek verscheen al in 2014 bij uitgeverij De Leeskamer als luxe paperback. Al zijn boeken spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. De herkenbare locaties maken zijn misdaadverhalen extra boeiend. De liefhebber kan in dat opzicht zijn hart ophalen met ‘Cruise control’. De schutter slaat overal toe en talloze bekende plekjes in de provincie komen voorbij..

Schrijver Marco Books publiceert sinds enkele jaren ook als Anne van Doorn. In 2019 verscheen van zijn hand de detectiveroman ‘De man die zijn geweten ontlastte’, over de verdwijning van een jonge vrouw uit een woongemeenschap in Hooglanderveen. Zojuist is ook de verhalenbundel ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ uitgekomen, met mysteries die zich afspelen in Soest, Doorn, Gouda en andere plaatsen.

‘Cruise control’ is als e-book verkrijgbaar voor 9,95 euro. De eerder verschenen luxe paperback telt 288 pagina’s en kost 18,95 euro. De verhalenbundel van Anne van Doorn telt 256 pagina’s en kost 17,95 euro. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie