Links Perry Johnson, manager bij de kringloop, Yvonne van Lierop, Coördinator Maatschappelije dienstverlening Leger des Heils en Riet Lenting, directeur Kringloop
Links Perry Johnson, manager bij de kringloop, Yvonne van Lierop, Coördinator Maatschappelije dienstverlening Leger des Heils en Riet Lenting, directeur Kringloop Femke van Hemert

nauwe(re) samenwerking van de Kringloop Johan Postlaan te Zeist met het Leger des Heils te Zeist

29 november 2021 om 18:13 Lokaal Deel je nieuws

De directie en medewerkers van de Kringloop aan de Johan Postlaan in Zeist én het Leger des Heils gaan nog nauwer samenwerken in de toekomst. Eigenlijk hebben zij een gemeenschappelijk doel: armoede bestrijden in en rond Zeist.

Op 29 november 2021 is door Yvonne van Lierop van het Leger des Heils van Korps Zeist aan de Weeshuislaan 30 de vriendenpas uitgereikt aan de directeur van de kringloop en haar naaste medewerker Perry Johnson.

Yvonne loopt in haar werk bij de maatschappelijke dienstverlening voor het Leger des Heils steeds vaker aan tegen armoede. Daar waar voor mensen inrichting nodig hebben, omdat er echt niets is, kan zij een beroep doen op de Kringloopwinkel aan de Johan Postlaan. Lokale partners zijn zo belangrijk voor het Leger des Heils. 

Perry Johnsons vertelt: “men heeft geen idee wat er wekelijks vanuit de kringloop gratis geleverd wordt aan mensen die het veel minder hebben dan wij, we zijn verantwoordelijk voor elkaar. Daar waar we kunnen helpen, doen we dat. 

De samenwerking tussen het Leger des Heils Zeist en de Kringloop loopt als een speer. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie