Winter op de Heuvelrug
Winter op de Heuvelrug RBT Heuvelrug & Vallei

Winters genieten op de Heuvelrug

1 december 2021 om 13:52 Lokaal Deel je nieuws

Vandaag is de zevende editie van ‘Winter op de Heuvelrug’ van start gegaan. Met het openen van het eerste deurtje van de Heuvelrug Adventskalender wordt de campagne vrolijk gestart. Ondanks de huidige omstandigheden, kunnen bewoners en bezoekers wederom genieten van een breed aanbod van winterse activiteiten. De campagne is een initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei in samenwerking met tientallen lokale partners.  

Er is ook dit jaar weer veel te beleven in de gezellige winterregio. De creatieve ondernemers zorgen voor een mooi aanbod vol activiteiten voor jong én oud. Denk aan magische wandelingen langs kastelen, bijzondere tentoonstellingen in de musea, culinaire thuisarrangementen bij de restaurants en leuke kinderactiviteiten in de buitenlucht. Het complete aanbod is te vinden op winter.opdeheuvelrug.nl.

Heuvelrug Adventskalender
Van 1 t/m 24 december kunnen bezoekers aan de website weer elke dag een deurtje van de kalender openmaken. Achter elk deurtje vinden zij mooie winacties om de regio te ontdekken. De prijzen worden beschikbaar gesteld door diverse partners uit de regio.

Extra impuls voor de regio
Met Winter op de Heuvelrug willen de initiatiefnemers niet alleen bewoners en bezoekers van de Utrechtse Heuvelrug betrekken bij alle leuke winteractiviteiten, maar ook de regio economisch een extra impuls geven. Deze periode is een belangrijke tijd voor ondernemers, zeker in de huidige omstandigheden. Met dit initiatief willen we iedereen enthousiast vertellen over ons mooie gebied en een bijdrage leveren om de bestedingen in de decembermaand te verhogen. Het project is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei samen met tientallen ondernemers, musea, evenementenorganisaties, publieksattracties en horeca in de gemeenten Baarn, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist.

Zoek de ruimte op, check de Druktemonitor
Voor wie in alle rust wil genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft, adviseert het RBT om voor vertrek altijd de druktemonitor te controleren. Op de Druktemonitor kun je gemakkelijk zien waar het op locaties voor dagrecreatie rustig, gemiddeld of druk is. De Druktemonitor draagt bij aan spreiding van bezoekers, zodat iedereen op een ontspannen manier kan (blijven) genieten. Kijk voor meer informatie op opdeheuvelrug.nl/druktemonitor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie