Afbeelding
Foto van Valentina Barreto via Stocksy

Leerkansen Zeist helpt

8 juni 2023 om 22:50 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Leerkansen Zeist (SLZ) helpt schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar uit Zeist, zodat alle kinderen kunnen meedoen op school.

Scholen kosten tegenwoordig geld. Gaat uw kind op schoolreis? Gaat uw kind naar de brugklas? Is er een laptop nodig bij de nieuwe school? SLZ kan u steunen wanneer u een rekening krijgt van de school of verplicht wordt een laptop of andere schoolspullen aan te schaffen. Als uw gezin te weinig geld heeft dan kunt u een aanvraag indienen bij SLZ. Dat kan het makkelijkst via de SLZ-website (https://leerkansenzeist.nl/), door het aanvraagformulier in te vullen. Mocht het invullen van dit formulier toch lastig zijn, vraag dan hulp, bijvoorbeeld de school van uw kind of bij een wijkinloophuis of neem contact op met het SLZ-telefoonnummer 06 22745015. 

Met uw aanvraag gaat SLZ aan de slag. De vrijwilligers van SLZ verwerken de aanvraag uiterst zorgvuldig. Wanneer alles verwerkt is, uw inkomen is getoetst en de vergoeding blijkt gewenst, dan worden de kosten die de school in rekening brengt rechtstreeks aan de school betaald. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie