Afbeelding
Eigen foto

Eetcafé Blik & Burgers in Zeist is meest favoriete terras en wint 15.000 euro in landelijke terrasverkiezing

19 september 2023 om 08:15 Lokaalnieuws

KIJKDUIN / ZEIST Na een zinderende eindstrijd is het terras van Eetcafé Blik & Burgers in Zeist tijdens een feestelijke uitreiking uitgeroepen tot een van de meest favoriete terrassen van Nederland. De horecazaak deed mee aan de tweede editie van de landelijke wedstrijd ‘Hét Lipton Terras van 2023’, waarmee Lipton ook deze zomer de horecaondernemers in het zonnetje wilde zetten. Dat maakt het ijstheemerk bekend.

Eerder ging Eetcafé Blik & Burgers er ook al met de maandelijkse prijs van 10.000 euro vandoor. Daarna barstte de strijd pas echt los. Na aanhoudend succesvol campagne te hebben gevoerd, kunnen zij nu een geldbedrag van 15.000 euro aan investeringsbudget bijschrijven. Eetcafé Blik & Burgers op in 2017 de deuren in Zeist en wordt sindsdien gerund door Emily en Josje Boot.


Na het winnen van het maandelijkse prijzengeld hebben de horecaondernemers alles op alles gezet om ook de landelijke hoofdprijs in de wacht te slepen. Door dit enthousiasme behaalden ze uiteindelijk de winst. Emily Boot, mede-eigenaar van Eetcafé Blik & Burgers is ontzettend blij met de winst. “Het personeel heeft er alles aan gedaan om te winnen door hun vrienden, familie en de gasten te vragen om te stemmen. In het laatste weekend hebben we zelfs op de markt gestaan en zijn we de winkels langs geweest. Het is heel leuk om te zien hoe iedereen met elkaar samenwerkt. Het geld zullen we inzetten om het personeel en de fans te bedanken. Het resterende bedrag wordt ingezet om het terras te vernieuwen en de speeltuin te pimpen.’’


De eerste plaats is voor Paviljoen het Strandhuys in Bergen Op Zoom en wint daarmee het grote prijzengeld van 50.000 euro. Op de tweede plaats is Brasserie De Zeester in Scherpenisse geëindigd, die een cheque ter waarde van 30.000 euro heeft ontvangen.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie