Reinaerde vaccineert medewerkers Bartiméus

7 december 2021 om 17:49 Overig

Reinaerde is gestart met het geven van de boostervaccinatie aan eigen medewerkers. Op verzoek van Bartiméus uit Zeist kunnen ook hun medewerkers een vaccinatie bij Reinaerde krijgen. Bij Reinaerde hebben ruim duizend mensen zich al aangemeld.


Zeist - Net als veel ziekenhuizen, vaccineren ook organisaties in de gehandicaptenzorg eigen medewerkers. Want ook in deze sector is er een tekort aan zorgmedewerkers en is de druk op medewerkers groot.
Bartiméus verzocht Reinaerde om ook hun medewerkers te vaccineren omdat het optuigen van een eigen vaccinatieteam door personeelskrapte niet snel geregeld kon worden. Samenwerking zoals deze vindt Reinaerde een belangrijke manier om goede zorg te kunnen blijven bieden.
Het medisch team van Reinaerde startte op dinsdag met vaccineren in De Heygraeff in Woudenberg. Ook zijn er vaccinatiedagen gepland op 13 en 22 december in Woudenberg en op 20 en 27 januari in Den Dolder.
Het vaccineren vindt plaats onder regie van het medisch team van Reinaerde. De procedure is verder gelijk aan die van de GGD.

Als werkgever en zorgaanbieder beveelt Reinaerde de medewerkers de vaccinatie en de boostervaccinatie van harte aan. Iedereen bepaalt zelf of hij of zij voor vaccinatie kiest. Zij respecteren elke keuze en stellen vaccinatie niet verplicht.
Bartiméus werkt voor mensen die slechtziend of blind zijn en Reinaerde voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie