Afbeelding
Foto: T&F Camps

Topcoaches naar atletiekkampen op Dijnselburg

29 jul, 21:25 Overig Deel je nieuws

Iedere zomer schikt Atletiekvereniging Fit een beetje in. Fit maakt enkele weken plek op ‘haar’ atletiekbaan Dijnselburg voor de T&F Camps, de nationale atletiekkampen. Daar nemen wekelijks ongeveer honderd jeugdatleten uit heel Nederland aan deel. Ze krijgen een trainingsprogramma van ervaren coaches en van aanstormend trainerstalent van de Atletiekunie.

Absolute wereldtop

Hoogtepunt van de kampen zijn de clinics van echte wereldtoppers. Deze week bezocht Jorinde van Klinken de T&F Camps in Zeist. Sinds 2021 hoort ze bij de beste discuswerpsters ter wereld. Ze is de vierde vrouw die in de afgelopen 20 jaar verder dan 70 meter wierp met de 1kg zware discus. Op 18 juli stond Jorinde nog in de finale van het WK in Eugene in de VS en haalde daar een vierde plek. Deze week bezocht ze de T&F Camps in Zeist. Ze gaf daar een clinic discuswerpen aan de deelnemers van het atletiekkamp. De komende weken blijven de tenten van de T&F Camps staan in Zeist. Volgend jaar wijken de kampen uit naar Emmeloord en in 2024 zijn ze weer terug op Dijnselburg.

Gratis proeflessen bij AV Fit

Na de zomervakantie start AV Fit weer haar reguliere trainingen. Wil je zelf eens meetrainen? Vanaf 21 augustus kan dat drie keer gratis op proef. Kijk daarvoor op www.av-fit.nl.  

advertentie
advertentie
Afbeelding
En weg zijn de borden... 6 uur geleden
Afbeelding
‘Plogging’: ruim zwerfafval Vuelta-parcours op 8 uur geleden
Afbeelding
Zondagmiddag in Slottuintheater: popconcert voor kinderen 14 uur geleden
Afbeelding
Saestum Skills Clinic voor kinderen 14 uur geleden
Afbeelding
Masterclasses voor strijkkwartetten 16 uur geleden
Afbeelding
Open tuin met zilverwerk uit Zeist 11 aug, 16:13
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta op 19 en 20 augustus 11 aug, 14:55