Afbeelding

Saestum Skills Clinic voor kinderen

12 augustus 2022 om 08:08 Overig

ZEIST Een hele zomervakantie zonder voetbal? Niet getreurd, de 6e editie van de Saestum Skills Clinic staat voor de deur! Deze voetbalclinic voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud vindt plaats op vrijdag 19 augustus op het sportpark van Saestum.

Alles wat belangrijk is voor een voetballer komt in de clinic terug; techniek, samenwerken en natuurlijk plezier, gegeven door de landskampioenen van de Topklasse: de vrouwenselectie van SV Saestum!
De zesde Saestum Skills Clinic vindt plaats op vrijdag 19 augustus van 10:00 uur tot 13:30 uur op het Sportpark van Saestum. Voor deelname wordt een bijdrage van € 12,50,- per deelnemer gevraagd. Lunch is bij deze dag inbegrepen. Als uw kind wil deelnemen, meld hem/haar dan snel aan. Het aanmeldformulier staat op de website van Saestum.

Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom en het is niet verplicht op om voetbal te zitten of lid te zijn van Saestum om deel te nemen. Betaling gaat vooraf, via Tikkie of overschrijving op bankrekening. Stuur bij vragen een mailtje naar saestumskills@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie