Afbeelding
.

Geniet van de natuur en van kersen

23 juni 2022 om 09:25 Regio

BUNNIK Wegens grote belangstelling heeft de Kromme Rijncommissie van het Utrechts Landschap ook dit jaar meerdere kersenvaarten met de Pont in het vaarprogramma opgenomen. 

DE KNAPSCHINKEL Bijzondere tochten, waarbij naar de aan de Kromme Rijn gelegen boomgaard De Knapschinkel wordt gevaren. 

NATUURVRIENDELIJKE OEVERS De vaartochten vinden plaats op 25 en 26 juni en op 2 en 3 juli en ze gaan, volgens een wat langere route dan gebruikelijk, langs de natuurvriendelijke oevers van de rivier. 

KERSENHUT Halverwege de vaarexcursie stopt de pont bij de achterzijde van de kersenboomgaard en vandaar wordt naar de “kersenhut” gewandeld, waar de deelnemers kunnen genieten van een ruime portie kersen uit eigen boomgaard. Daarna wordt teruggevaren naar de thuishaven in Bunnik. 

NIËNHOF De arrangementen beginnen in excursiecentrum Niënhof. De ingang ligt naast Grotelaan 16. U wordt ontvangen met koffie of thee en een introductie en daarna een film over de rivier. 

AANMELDEN De kosten, inclusief kersen eten, bedragen €13,-. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €9,-. Aanmelden is noodzakelijk, Het kan via telefoon 0343- 57 59 95 of www.utrechtslandschap.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie