Afbeelding

Kom in beweging met Business Golf Zeist

5 mei 2017 om 07:43 Sport

Stichting Business Golf Zeist organiseert: Golfen met Business Masterclass. Het lidmaatschap van Business Golf Zeist is gratis. Hiermee wil de stichting een platform zijn voor vrije business golfers zonder enige verplichting als lidmaatschap van een club. Dat vertelt initiatiefnemer Nasir Javid.

Zeist - Het concept Golfen met Business Masterclass, biedt een mogelijkheid om kennis op te doen en te delen, trends te spiegelen en te komen tot nieuwe ideeën. Het golfen brengt de deelnemers in beweging.

Stichting Business Golf Zeist bestaat inmiddels 7 jaar. Elk jaar wordt met thema’s gewerkt. In 2017 biedt Business Golf Zeist een golfrondje gecombineerd met een masterclass en workshop over de meest actuele onderwerpen, gerelateerd aan het ondernemerschap.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers worden gemotiveerd om ook op de eigen baan een rondje te organiseren in combinatie met een masterclass over een specifiek onderwerp of ideaal.

Lidmaatschap van golfclub met contributie of participatie zijn niet verplicht. Lidmaatschap is gratis. Business Golf Zeist streeft er naar om dit jaar 3 evenementen te organiseren en minstens een keer op een van de topclubs in Nederland te spelen.

Meedoen? Neem contact op met Nasir Javid, tel. 06-54916993.

www.businessgolfzeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie