Afbeelding

Zeister Champions League start op SV Saestum

21 februari 2017 om 08:30 Sport

Er zijn van die toffe dingen die je als jongere in Zeist niet mag missen. In de komende vakantie is het zover. Op woensdag 1 maart a.s. trappen Sportief Zeist, Saestum en Meander Omnium af met een kick-off voor voor de splinternieuwe Zeister Champions League. Op de Plaza van SV Saestum gaan wij in 3 leeftijdscategorieën voetballen, 6+ jongens en meisjes gemengd, 8+ jongens en meisjes apart en 12 – 15 jaar ook voor jongens en meisjes apart. Natuurlijk mag je team met de 8+ en 12 – 15 jarigen kiezen om gemengd te spelen, die keuze is aan jullie zelf. De teams bestaan uit maximaal 5 kinderen en wij spelen 3 vs 3, 4 vs 4 zonder keeper of 5 vs 5 (met een vliegende keeper). De kantine is deze dag geopend, maar kom wel omgekleed op de activiteit, want de kleedkamers worden niet gebruikt.

1 vs 1 pannakooi en 2 vs 2 battles

Naast de competitie met je team, gaan wij ook pannavoetballen en kan jij je op de dag zelf voor de 1 vs 1 en voor de 2 vs 2 battles inschrijven. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen bij alle activiteiten.

Special Guest

De organisatie is erin geslaagd om voor deze dag een bekende voetballer te strikken. Een speler van FC Utrecht, die ook voor Jong Oranje speelt, komt ons bezoeken en gaat misschien wel met jou 1 vs 1 spelen in de pannakooi. Dat wil niemand missen toch? Wie het is blijft een verrassing.

Inschrijven en meedoen

Wil je zeker weten mee kunnen doen, schrijf je dan voor 1 maart in via een mail naar Yassine Slimani (yassine@sportiefzeist.nl / 06-28710228). Of door de flyer in te vullen en op een van de genoemde adressen op de flyer af te geven. De volgende informatie moet je hoe dan ook doorgeven:

-         Teamnaam

-         Voor en achternamen van de (maximaal) 5 spelers

-         Welke leeftijdscategorie je team deelneemt / en jongens of meisjes competitie

-         Telefoonnummer aanvoerder of trainer (6 – 8 + graag ouder / begeleider mee)

Wat nog meer?

De starttijden per categorie zijn: 6+: 12.30 uur / 8+: 14.30 uur / 12 – 15: 16.30 uur. Als je te laat komt met je team, dan kan je natuurlijk niet meer meedoen. Wij roepen iedereen op om zich zo snel mogelijk aan te melden, want als de poules vol zijn, kan niemand meer inschrijven. Voor vragen, neem contact op met Yassine. Neem je beste gedrag, vorm en vrolijkheid mee, dan maken wij er een dag van om nooit te vergeten. Na de Kick Off gaat de Zeister Champions League door in de wijken van Zeist. Hierover meer op 1 maart! Wij zien jullie allemaal op de Plaza

Sportieve Groeten,

De organisatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie