De vorige uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen.
De vorige uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Nationale Vrijwilligersprijzen

Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start

4 december 2022 om 20:53 Verenigingen

ZEIST / REGIO Vanaf 1 december kunnen alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. De organisatie is op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden. 

WAT KUN JE WINNEN Vrijwilligerswerk is emotie en vrijwilligers hebben allemaal zo hun passie. Waarom is het zo mooi iemand met schulden te helpen, dat natuurgebied in optimale staat te brengen of die theatervoorstelling van de grond te trekken? Met hun verhaal maken vrijwilligersorganisaties, bewonersinitiatieven en bedrijven met hun medewerkers-vrijwilligers kans op de hoofdprijs van 15.000 euro. De nummers twee tot en met zes krijgen een prijs van 2.000 euro. En voor maar liefst 80 organisaties ligt er een prijs van 750 euro als ze tot één van de favorieten van de selectiecommissie behoort.


EIGEN VIDEOREPORTAGE De nummer 1 tot en met zes krijgen een professionele reportage op basis waarvan de jury besluit wie er wint. In de reportage vertellen de genomineerde presentator Bas Westerweel over wat hen aangrijpt in hun vrijwilligerswerk.


SIMPEL MEEDOEN De organisatie vraagt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties een korte vlog van maximaal 1 minuut te maken over hun vrijwilligerswerk. Wat grijpt hen aan in hun vrijwilligerswerk? Wat maakt wat ze doen zo mooi? Waar krijgen ze kippenvel van? 

MEEDOEN Vanaf 1 december 2022 kunnen organisaties, bewonersinitiatieven en bedrijven zich aanmelden. Aanmelden kan tot 28 februari 2023 WhatsApp of mail. Alle informatie, inclusief een handig format om een vlog te maken, staat op www.vrijwilligersprijzen.nl.   

ORGANISATIE De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn mogelijk dankzij hulp van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), De Nationale Postcode Loterij, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en LSAbewoners.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie