Autobedrijf De Rooij onderscheidt zich door hoogstaande service te bieden aan al haar klanten.
Autobedrijf De Rooij onderscheidt zich door hoogstaande service te bieden aan al haar klanten. Eigen foto

Het monteursteam van De Rooij zoekt jou!

2 maart 2022 om 12:52 Zakelijk

Doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen  

BILTHOVEN Autobedrijf De Rooij in Bilthoven is op zoek naar een eerste automonteur met APK, een technisch specialist en/of een tweede automonteur in opleiding, die het ervaren monteursteam komt versterken. Je komt in deze functie te werken in een compleet nieuw ingerichte werkplaats waar collegialiteit, professionaliteit en gezelligheid bovenaan staan. Autobedrijf De Rooij biedt volop opleidingsmogelijkheden en een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. 

FAMILIEBEDRIJF Autobedrijf De Rooij is een familiebedrijf met een rijke ervaring in de autobranche. Al in 1928 werd het bedrijf opgericht aan de Hessenweg in De Bilt. Door de jaren heen breidde het steeds verder uit. Het bedrijf ging van zoon op zoon en groeide in omvang en expertise. In 2013 heeft Autobedrijf De Rooij de dorpskern van De Bilt verlaten en is sinds dat moment gevestigd op het bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven.
Het autobedrijf van De Rooij heeft naast een ruim opgezette werkplaats en een carwash, ook een showroom waar gemiddeld zo’n 90 occasions staan om uit te kiezen. Onder het aanbod bevindt zich ook een ruime keuze aan elektrische en hybride auto’s.
Autobedrijf De Rooij is erkend Volkswagen, Audi, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens Service Dealer voor De Bilt, Bilthoven en omstreken. Daarmee voldoet De Rooij aan alle door de fabriek gestelde eisen op het gebied van onderhoud en reparatie. Het gereedschap en de computers waar de monteurs van De Rooij mee werken zijn als vanzelfsprekend van de allerbeste kwaliteit. Ook krijgen de monteurs regelmatig bijscholing waardoor zij op de hoogte zijn van de moderne technieken waar bijvoorbeeld Volkswagen Group gebruik van maakt.

Buiten de genoemde merken zijn ook auto’s van andere merken welkom om bij De Rooij voor reparatie en onderhoud.
,,We bieden al onze werknemers de ruimte om beter te worden in hun vakgebied. Het is als automonteur belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen, zodat we onze klanten de hoge service kunnen blijven bieden die zij van ons gewend zijn. Wij zijn fanatiek op scholing, omdat we het beste uit onze werknemers willen halen” aldus directeur Eric de Rooij.

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief met c.v. ter attentie van Mark van Kan: vankan@derooijauto.nl.

Wil je eerst meer informatie, kijk dan op www.autobedrijfderooij.nl of bel naar 030-2204836.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie