Het kantoor is opgericht door mr. A.C.M. (Lianne) van Vliet.
Het kantoor is opgericht door mr. A.C.M. (Lianne) van Vliet. Pim Geerts / www.beeldopbouw.com

Van Vliet: advocaat en mediator in Zeist

19 mei 2022 om 14:46 Zakelijk

ZEIST Sinds 2015 is het kantoor Van Vliet Advocatuur & Mediation in Zeist gevestigd. Het kantoor is opgericht door mr. A.C.M. (Lianne) van Vliet.

Voordat zij dit kantoor startte, werkte zij twintig jaar bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Den Haag. Lianne is advocaat en MfN - geregistreerd mediator. Zij is als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht en heeft zowel werkgevers als werknemers als cliënt.

Als mediator werkt zij op allerlei terreinen, zoals in de arbeidsrelatie, handelsrelatie, overheidsrelatie, medezeggenschap, zorg, onderwijs of privésfeer, met uitzondering van echtscheidingen.
Heeft u een probleem, dan kan zij als advocaat voor u optreden, maar u ook als mediator begeleiden. Als advocaat treedt zij op voor u als partij en als mediator heeft zij een onafhankelijke rol in het begeleiden van beide partijen.
In mediation kun je vaak al tijdens enkele gesprekken een oplossing bereiken. Lianne spreekt als mediator met beide partijen, maar ook met ieder van hen afzonderlijk. Er wordt rekening gehouden met de belangen van beide partijen en er wordt altijd gestreefd naar een win-winsituatie. Een voordeel van mediation is de vertrouwelijkheid. Er kan open en vrij worden gesproken. Daardoor kunnen verschillende oplossingen worden verkend. Dat is plezierig, ook om voor de toekomst een goede relatie te behouden.

ARBEIDSRELATIE

Bij een probleem in de arbeidsrelatie wordt eerst over dit probleem gesproken en naar een oplossing gezocht. Indien partijen daar niet uit komen, wordt onderzocht of werkgever en werknemer nog met elkaar verder kunnen, en zo ja, onder welke voorwaarden dit voor hen mogelijk is. Als uiteindelijk blijkt dat dit niet meer lukt, dan kan er worden gesproken over een beëindiging van de arbeidsrelatie en onder welke voorwaarden dit dan voor beiden een optie is. Partijen gaan dan vaak toch met een goed gevoel uit elkaar.
Het voordeel is dat Lianne naast mediator ook advocaat arbeidsrecht is. Zij kan de mediation dus met een vaststellingsovereenkomst waar beide partijen tevreden over zijn afronden.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u een probleem in de arbeidsrelatie of op een van de andere hiervoor genoemde terreinen, schroom dan niet om contact op te nemen. Het kantoor Van Vliet Advocatuur & Mediation is gevestigd aan de Utrechtseweg 75 in Zeist. 

U kunt het kantoor telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-51103786 of per e-mail via info@vvadvocatuur.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie