Auke Bos van Uw Reisgenoot© houdt ervan mensen te ontmoeten en ze te begeleiden tijdens hun vliegreis.
Auke Bos van Uw Reisgenoot© houdt ervan mensen te ontmoeten en ze te begeleiden tijdens hun vliegreis. Foto: Babs Bouwman

Zorgeloos op familiebezoek met Uw Reisgenoot©I

9 november 2021 om 14:40 Overig

Een vriendelijke man die gek is op reizen en vliegtuigen: Auke Bos is een ideale reisgenoot, die ouderen begeleidt op familiebezoek naar een ver land. Naar Australië, Canada, Amerika of een ander ver land. Hoe fijn is het om familieleden die je zo lang niet hebt gezien weer in je armen te sluiten? Veel ouderen zien op tegen de lange reis, het alleen reizen, zorgen over mogelijke vertraging van de vlucht of eventuele overstap. Voor hun kinderen is het lang niet altijd mogelijk om mee te reizen. Uw Reisgenoot biedt dé oplossing: een persoonlijke begeleiding tijdens de hele vliegreis.

door Babs Bouwman

Zeist - Auke Bos uit Doorn begeleidde zijn 85-jarige moeder, die in Engeland woonde regelmatig op reis naar haar familie. Zij had een paar keer meegemaakt dat op plaats van bestemming de afgesproken ‘special assistance’ niet bij de gate aanwezig was. Ook waren zij slachtoffer van het drone-incident op Londen Gatwick; toen al het vliegverkeer drie dagen ernstig ontregeld was en er grote hectiek was onder reizigers. Auke Bos kon zijn moeder geruststellen en ook alternatieven regelen voor de reis, waardoor hun vertraging ‘slechts’ 24 uur was. Maar wat als je daar niet toe in staat bent? Wat doe je dan? Auke Bos, voormalig piloot, besloot ‘Uw Reisgenoot© op te richten: individuele vliegreisbegeleiding voor ouderen.

Auke Bos is een ideale reisgenoot, die zijn klant op een soepele manier op de plaats van bestemming brengt. Zijn onderhoudende gezelschap zorgt ervoor dat de reis als het ware voorblij vliegt en dat eventuele reisspanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geen zorgen meer over transfers, vertragingen, instapservice of rolstoelvervoer. Want begeleider Bos heeft door zijn werk veel ervaringen met vliegen en vliegvelden. Bovendien werkt Uw Reisgenoot© met een reisbureau: dat biedt zekerheid.

Wens

Voor de kinderen of thuisblijvers is Uw Reisgenoot© ook een welkome oplossing: zeker als zij nog werken en beperkte vakantiedagen hebben. Het enige wat zij nu hoeven te doen is helpen koffers pakken. Tijdens de reis geeft Auke Bos via whatsapp, sms of mail desgewenst updates over de reis. Leuk toch om een selfie van je vader en/of moeder uit het vliegtuig te krijgen? Uw Reisgenoot© vervult een grote wens om familie ver weg te bezoeken. Neem contact op voor meer informatie via www.uwreisgenoot.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie